Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Hårstyling Produkter För Män - Vilka Ska Du Välja?

Förhindra dåliga hårdagar genom att använda rätt stylingprodukter för din hårtyp. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå ditt önskade utseende konsekvent.

Dagens marknad för hårprodukter för män är ganska stor. Den har expanderat kraftigt under de senaste åren med hundratals varumärken; allt från nya frisersalonger till väletablerade lyxiga hårvårdsmärken, som hoppar in med en rad olika alternativ. Alla dessa stylingprodukter för män är fantastiska, men med så många tillgängliga kan det vara lite skrämmande när man försöker hitta den rätta för dig.

Hjälp finns här i form av en kort guide till stylingprodukttyperna, vad de är designade för att göra och för vilken hårtyp. Detta gör det möjligt för dig att bättre filtrera din sökning baserat på dina hårstylingsbehov.

 

Bad hair day

Hår Styling Produkt Guide

 

Hårtyperna

Män har olika typer av hår, som vi kan dela in i kategorier och underkategorier.

De kommer alla med sina speciella behov av stylingprodukter eller verktyg för att hålla håret i form och hanterbart. Listan inkluderar; Tjockt, Normalt, Grovt, Förtunnande eller Tunnt, Matt, Frizzy eller Torrt. Oljigt eller fett, rakt eller lockigt och lång eller kort.

Vanliga produkttyper

När du väljer dina Stylingprodukter, känn till din hårtyp och ha ett tydligt mål i åtanke för din önskade look. Vill du ha extra fäste, mindre eller mer volym? Mer konsistens, mindre frizzy, extra glans, tämja etc.? För en omfattande guide till stylingprodukter klicka här

 

stylish male hair

 

Pomade - Stiligt  

Du kan välja mellan olje- eller vattenbaserade alternativ för att få en mindre eller mer "fet och stilig look". Den ger ditt hår extra glans och höjd med sin lim-typ textur. Pomaden har ett medium till högt hållfasthet sett till hur länge produkten håller.

Den vattenbaserade pomaden är mer vanligt eftersom den är mer hanterbar och lättare att tvätta ur. Den vattenbaserade Pomade får en ganska styvare och krispigare finish när den torkar.

Pomade är en populär produkt som kan användas på de flesta hårtyper. Den är bra för tjockt eller tunt hår och ger en klassisk look. För att få en retrolook, använd den på kortare hår.

 

natural male hair

 

Kräm - Naturlig

Kräm är också en mångsidig produkttyp som verkar fungera bra på förtunnande och tunt hår och på medellånga till långa hårlängder. Krämprodukter som D:FI Extreme Hold Styling Cream 75g innehåller olja och aminosyror som håller ditt hår starkt och smidigt men ger ett väldigt naturligt resultat.

Kräm bör inte appliceras på vått eller fuktigt hår, för bästa resultat appliceras den efter handdukstorkning

Den har motsatt effekt av pomadan och är inte gjord för att skulptera. Den är lätt och har ett svagt fäste, vilket ger män med tunt hår tillräckligt med struktur utan att tillföra för mycket.

Det är bra för män med långt, torrt hår som vill ha glänsande, konditionerade hårstrån och behöver hjälp med att kontrollera det.

 

Matte Male Hair

 

Lera - Matt

Hår Lera huvudsakliga uppgift är att addera mer volym och en matt finish till ditt hår! Produkter som American Crew Classic Moulding Clay 85g använder faktiskt Lera som ingredienser (bentonit och kaolin), samt bivax för att ge ditt hår en superstrukturerad look.

Lera ger en trendig rörig look som håller hela dagen och fungerar på både torrt och fuktigt hår.

Hårlerans "höghållfasthet"-egenskaper fungerar mycket bra med medelstora till tjocka hårtyper. Det är en bra produkt för fett hår som behöver extra stöd. Lera är som hårvax, ger en matt finish och starkt fäste, och bör appliceras ner till rötterna för en bestående effekt.

 

Se vårt utbud av hårvårdsprodukter för män och stylingprodukter för män här.