Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

12 Höstdofter För Att Värma Ditt Hjärta

Dagarna blir kortare och luften svalnar, hösten är här. Nu när sommaren är över är det dags att byta från fräscha och fruktiga dofter till något varmare och mysigare.

Oavsett vad din idé om mysigt är, är det dags att bring it on! När solen går ner tidigare varje dag kan vi alla behöva lite extra glädje, så varför inte prova en doft som ger lite värme i ditt liv?

Här har vi valt den bästa parfymen, aftershave och unisexdoften från de fyra huvudparfymkategorierna för de kallare månaderna.

Vill du också piffa upp ditt hem, ta en titt på populära hemdofter here.

Kryddiga Själar

Kryddor kan framkalla en hel rad känslor, från energiska till avkopplande. Med dessa dofter har vi valt ut dofter som innehåller varma kryddor, som kryddnejlika, spiskummin, kardemumma och kanel.

Kenzo Jungle Elephant Eau de Parfum (F)

Kenzo Jungle

Om du tänker 'Kenzo' kanske du tänker på 'Flower', men de har några fler populära släpp som inkluderar 'Jungle L'Elephant'. Detta är en varm, kryddig doft med kryddnejlika, spiskummin, kardemumma, kummin, lakrits, mango, blommor och vanilj. Mmmmm

 

Viktor & Rolf Spicebomb Infrared Eau de Toilette (M)

Spicebomb Infrared

Denna parfym har ett mycket passande exakt namn. Du kommer att mötas med en explosion av saffran, rosépeppar och röda frukter från första spritsen, men sedan lägger sig fint på en kanel- och tobaksbas. Definitivt en för kryddälskare.

 

Gres Parfums État de Grace Eau de Parfum (U)

Gres

Detta Unisex-alternativ är också det billigaste av de tre kryddiga dofterna men låt det inte lura dig. Den här parfymen utger en riktig kraft! Kombinationen av kanel med ros, viol, bärnsten och patchouli skapar en härligt varm, kryddig bärnstensdoft.

 

Läder Älskare

Oavsett om det är läder eller mocka, kan de myskiga, animalistiska noterna den ger till parfymen vara mycket tröstande. Märken tenderar att använda läder mer i maskulina dofter, men det kan skapa en vacker doft för vem som helst.

Bottega Veneta Eau de Parfum (F)

Bottega Veneta

Denna mossiga, jordnära doft har läder, ekmossa och patchouli i basen, som är ihopkopplad med jasmin, rosa peppar och bergamott. Inspirationen till denna doft var ett biblioteksrum i ett rustikt italienskt hem. Minnen, någon?

 

Lancôme Maison Santal Kardamon Eau de Parfum (U)

Maison Santal Kardamon

Från den exklusiva Maison Lancôme-kollektionen är Santal Kardamom ett vackert erbjudande för kalla dagar. På en bas av sandelträ, vanilj och läder sitter noter som kardemumma, sprit, peppar och apelsinblomma.

 

John Varvatos Eau de Toilette (M)

John Varvatos

John Varvatos är en fruktig-söt läderdoft som inkluderar noter av bland annat läder, bärnsten, dadlar, vanilj och oud. En mjuk och djup doft, perfekt för hösten.

 

Bärnstens Beundrare

Bärnstensdofter utstrålar sensualitet och värme. Den ger en mysk, pudrig, söt och varm doft till dofter, vilket gör den idealisk för kallt väder.

Zadig & Voltaire This is Him Eau de Toilette (M)

This is Him

'This is Him' är en varm, förtrollande doft från Zadig & Voltaire. Den kombinerar sandelträ, vanilj och rökelse med svartpeppar och grapefrukt. Parfymer som marknadsförs för män innehåller sällan vanilj, vilket gör detta ännu mer spännande.

 

Serge Lutens Chergui Eau de Parfum (U)

Serge Lutens Chergui Eau de Parfum

Chergui är definitivt en klassiker. Bärnstenen kombineras med söt honung, tobaksblad, rökig rökelse, hö och sandelträ bland andra noter. Den skapar en rik doft, perfekt för en promenad genom färgglada höstlöv.

 

Hermès Elixir des Merveilles Eau de Parfum (F)

Hermès Elixir des Merveilles Eau de Parfum

Denna bärnstensdoft kommer till och med i en bärnstensfärgad flaska! Hartsartad bärnsten, tolubalsam och siamharts möter apelsinskal, karamell, träslag, rökelse och tonkaböna i denna skönhet.

Vansinnigt Vedartat

Träiga dofter verkar vara en no-brainer för höstens dofter. När allt kommer omkring, vem gillar inte en promenad genom en färgglad skog på en solig dag? Oavsett om det är sandelträ, cederträ, cypress eller vetiver, är träiga dofter perfekta för det kalla vädret.

Chopard Rose Malaki Eau de Parfum (U)

Chopard Rose Malaki

Rose Malaki är en ganska unik unisexdoft. Med noter av saffran, ros och cederträ lämnar denna parfym en mjuk mockaeffekt på huden.

Lalique Encre Noire A L`Extreme Eau de Parfum (M)

Lalique Encre Noire A L`Extreme Eau de Parfum

Med Encre Noire A L'Extreme har Lalique skapat en träig, aromatisk doft med ett unikt spår. Det börjar med cypress, elemiharts och bergamott i toppnoterna. Dessa lägger sig på basnoter av vetiver, rökelse, sandelträ och patchouli.

 

Chloé Nomade Absolu de Parfum Eau de Parfum (F)

Chloe Nomade

Nomade Absolu de Parfum är en mer intensiv version av Chloé Nomade och som sådan är den mörkare och rikare. Mirabelle, ekmossa, davana, sandelträ och mysk skapar en unik träig-mossig doft med ett fruktigt inslag.

 

Har du hittat en ny doft för säsongen än? Naturligtvis representerar denna snapshot bara en bråkdel av de underbara parfymer som väntar på att bli utforskade. Du kan kolla in alla våra dofter här, glöm inte att filtrera dem efter doftfamilj om du vill.