Stor Utförsäljning - Sänkt Pris På Alla Produkter - Begränsad Tid!

Armaf Shades Wood Eau de Toilette 100ml Spray

MÄN
Expressleverans tillgänglig
Rek. pris: 483 kr
Reapris:
309 kr
DU SPARAR: 174 kr
Nyckelinformation
BRAND ARMAF
KOLLEKTION SHADES WOOD
KÖN MÄN
PRODUKTTYP EAU DE TOILETTE
Produktbeskrivning
BESKRIVNING LEVERANS RECENSIONER
Armaf Shades Wood Eau de Toilette 100ml Spray
(4)

Armaf Shades Wood Eau de Toilette 100ml Spray

Doftfamilj: Vedartad
Armaf Shades Wood Eau de Toilette 100ml SprayVarm kryddig,woodsy,oudish, so luvly*****
Amir,
Recension av "100ml Spray" version

Denna superfina doften från House of Armaf är en färsk kryddig vedartad samt oudish doft.Denna doft är verkligen en fynd(Hidden gem). en av det bästa dofterna för vinter(kalla väder)fast för lite pengar. Toppnoter: citrus,ros,pelargon. Hjärtnoter: kryddnejlika,kummin,peppar.Basnoter: cerder,OUD, samt sandelträ. vilken superfin doft som jag gillar den sååå jätte mycket så att jag köpte ett par som back-up och gömde den tills vidare:). doft: 10/10*****.långt livstid:10/10.perstation: 10/10.

Armaf Shades Wood Eau de Toilette 100ml SprayBÄSTA DOFT FÖR HÖST/VINTER*****
Amir,
Recension av "100ml Spray" version

Denna super fina doften är en woodsy spicy doft för män(fast på visa ställen liksom DUBAI står den som unisex) fast jag tycker att den är 100% en doft för män. Denn asuper Luvly doft är ett måste doft för vinter..Toppnoter: Citrus,ROS,Pelargon.Hjärtnoter: Kryddnejlika,Kummin,Peppar. Basnoter: Ceder,OUD samt Sandelträ. denna doft är super bäst som jag köpte några som back-up(är rädd att ta slut hos Parfym-Klick:). Doft: 10/10 Sillaget(Långt livstid): 10/10. Pris:10/10. Köpläge 1000/10* ! Tack till Parfym-Klick*****!!cheers

Armaf Shades Wood Eau de Toilette 100ml SprayVILKEN LUVLY DOFT*****
Amir,
Recension av "100ml Spray" version

Denna super fina doften är en färsk kryddig vedartad oud samt varm kryydig doft.denna superfina doften är en woodsy spicy doft för män.fast som sagt på visa srtällen säljes som unisex doft(jag tycker att den är bäst för män). Den passar bäst till höst,vinter samt våren.toppnoter:citrus.ros,pelargon.Hjärtnoter:kryddnejlika,kummin,peppar.Basnoter: ceder.agarwood(OUD) samt sandelträ.denna doft är 95% som Parfym kalligrafi-ARAMIS(som är discountinued och jätte svårt att hitta) så här har ni en clone av Aramis. dena fina doften är 80% som Etienne Aigner-OUD tycker jag oxå.Jag köpte ett par extra som back-up för att jag är rädd den tar slut hos Parfym-Klick:) Doft10*****!! Lång livstid 10*. Pris10* !Tack o cheers

Armaf Shades Wood Eau de Toilette 100ml SprayVILKEN SUPER HÄRLIG VINTER DOFT*****
Amir,
Recension av "100ml Spray" version

Armaf Shades Wood EDT 100ml är fräska kryddig,vedartad,oud:ish samt varm kryddig doft. Den är verkligen en 10* doft för höst samt vinters källa väder. en woodsy spicy doft som i Dubai räknas som unisex fast jag tycker att den är en doft fär män.jag känner till denna doft jätte väl som jag har haft den sen tidigare men när jag såg den på Parfym-Klick då beställde ett par som back-up. för den är en FYND doft en 10/10* doft . Toppnoter: citrus.ros och pelagon.Hjärtnoter: kryddnejlika,kummin samt peppar. Basnoter: ceder,agagr wood(OUD) samt sandelträ.de som älskar Parfym kalligrafi-ARAMIS då blir så hype för den är minst 95% som den en clone av Aramis som är så svårt att hitta nu för tiden så var så god här har ni en clone av den så så nära till och med 99%.samt den är 80% som Aigner Nr 1 OUd- Etienne Aigner som jag har och jämförde dem två.har oxå gjorde en jämförelse med Montale-svart-oud och tycker att den är minst 60-65% som den oxå. denna doft är en 100% hidden gem.Jag gillar detta hus så jätte mycket och som sagt jag har nästan all dofter från dem.billigt i pris fast dyrt i lukt och flaskan och så vidare som niche dofter. rekommenderas varmt. Doft 10/10* Lång livstid 10/10. sillaget 10/10. Priset 10*****!!en doft att man känner sig glad av den ,I Dubai's mall shop den tog slut på ett par dagar.tack o lov då hade jag hunnit köpa ett par sedan hittade jag den hos Parfym-Klick då blev jag superduper glad. tack att ni finns=bästa webben där ute!!

Vi strävar efter att skicka våra produkter inom 24 timmar efter mottagande av beställning. Beställningar som gjorts över helgen eller en helgdag mitt i veckan kommer att skickas följande vardag.

Land:

Standardleverans
Sverige
Levereras inom 7 arbetsdagar
29 kr
Beställningar över 750,00 kr: GRATIS
DPD
Sverige
Spårbar leverans levereras inom 5 arbetsdagar
140 kr
Beställningar över 1.500,00 kr: 100,00 kr

Leveranser görs med Bring och paketet levereras till närmaste utlämningsställe. Du kommer att motta ett SMS och/eller mail så snart du kan hämta ut försändelsen.

 

Du Kanske Även Gillar De Här Kollektionerna
FRÅN
250 kr
Davidoff Silver Shadow
SILVER SHADOWSilver Shadow av Davidoff. Detta...
FRÅN
788 kr
Giorgio Armani Eau de Cèdre
FRÅN
161 kr
Adidas Extreme Power - Special Edition
EXTREME POWER - SPECIAL EDITIONExtreme Power - Special Edition av...
FRÅN
361 kr
Versace Versace L'Homme
VERSACE L'HOMMEVersace L'homme från...
FRÅN
137 kr
Dunhill Desire Black
DESIRE BLACKDesire Black från Dunhill Detta...
FRÅN
238 kr
Nautica Nautica Life
NAUTICA LIFENautica Life från Nautica är en...
FRÅN
327 kr
S.T. Dupont Passenger Cruise for Men
PASSENGER CRUISE FOR MENPassenger Cruise for Men från S.T...
FRÅN
873 kr
Giorgio Armani Armani Mania
ARMANI MANIAArmani Mania av Giorgio Armani....
FRÅN
176 kr
Aubusson man.aubusson
FRÅN
263 kr
Davidoff Cool Water Night Dive
COOL WATER NIGHT DIVECool Water Night Dive från...
FRÅN
195 kr
Police Independent
Tillagt I Kundvagnen
Stäng
Lägger Till...