Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Yves Saint Laurent Aftershave & Herrparfymer

Redan i tidig ålder siktade Yves Saint Laurent på berömmelse, han började sin stjärnspäckade karriär som en av de bäst klädda män och aftershave företagare under bevakde ögonen av Christian Dior. Efter han prisvinnande framgång för en asymmetrisk cocktailklänning, något som skulle forma hans karriär och bli en av de inspirerande och djärva stil skapelser av hans livvserk. Efter att ha hört om Yces Saint Laurents framgång, Dior anställde honom genast. Efter Diors död i 1957 ersatte han Dior som den inflytelserika Haute Couture designer för företaget.

När det algeriska självständighetskriget bröt ut, den fick var Laurent skyldig att gå med i armén och som ett resultat han förlorade sin plats på Dior. Efter en kort tid i sjukhuset, den fick var Laurent etablera sin egen mode och doft hus i 1962 och det är då hans kommersiellt företag började verkligen blomstra, den fick starkt stöd av mäns kläder edition 1974. Baserat på en bild av slick skrädderi och franska polska, den fick Yves Saint Laurent var angelägn om att bygga ett varumärke som inrymt tonartens utseende för män som lätt kan uppdateras med en modern twist, och detta är något som fortsätter i dag, långt efter döden av grundaren i 2008 vid 71 års ålder.

Yves Saint Laurents imperium gick från styrka till styrka när han snart befann sig inleda projekt utanför modevärlden med rakvatten och eau de cologne och detta var är en av de största framgångarna. Med flaggskeppsbutiker över hela Amerika och världen, är är lätt att se varför detta omedelbart igenkännbar varumärke fortfarande är så populär och älskad, att ha stolt byggt en sann och trogen fanskara från början. Denna framgång kom inte utan ett pris, Laurent kritiserades mycket under hela sin karriär, och speciellt sina dofter, han var angelägen om att främja sensuella och starka dofter som speglade personligheter på sina kundbas och detta ansågs ofta tros vara orimligt, dömande och dominerande. Detta, tillsammans med den kritik som han fick, att han uppmuntrade droger med rakvatten Opium pour Homme (1995) var oroande för Laurent, men skapandet av de för män doft Kouros 1981 tystade de flesta kritiker som det kom att bli en av de moderna klassikerna och bästa säljarna av parfym världen hittills.

Det måste sägas att YSL har en av de mest fascinerande sortiment av dofter för män alla uppmuntrar friheten att uttrycka sig, vilket är vad Laurent så starkt trodde i. L'Homme (2006) och L'Homme Libre (2011) är några av de mest sålda dofter, som är fräsch och ungdomlig samt vara maskulin samtidigt. La Nuit de L'Homme (2009) är fylld av punsch och kraftfulla ingredienser och tillkännagavs av Laurent som en doft full av kontraster och spänningar. Rive Gauche pour Homme ansågs en hyllning till den samling av butiker som sålde lyxiga herrkläder och skulle snart bli en ikon i husets framgång.
Visa Mer