Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Versace Aftershave & Herrparfymer

Versace är ett italiensk modehus som grundades 1978 av Gianni Versace. Företaget producerar exklusiva kläder, accessoarer, smink, inredningsdetaljer och kläder. Gianni Versaces kollektioner var ofta inspirerade av samtidens pop-art, men även äldre ideal från antik romersk och grekisk konst.

Versace var också känd för sina många berömda vänner, som gärna bar hans exklusiva kreationer på fester och evenemang. Bland annat Elton John var en nära vän, och när Versace avled dedikerade Elton sitt album "The Big Picture" till hans minne. Hans syster Donatella Versace, som har representerat och styrt märket sedan Gianni gick bort 1997, är även hon god vän med ett flertal stora artister, såsom Lady Gaga, som stått modell för flera av märkets kampanjer.

Bland Versaces dofter, som produceras i nära samarbete med EuroItalia s.r.l, hittar man den första doften modehuset lanserade för män, Versace L’Homme lanserades 1986 och innehåller en rad spännande noter såsom patchouli, basilika, läder och pimento. Tio år senare släppte Versace The Dreamer, en manlig vedartad doft med ackord från tobak, juniper och tarragona. Versace Eau Fraiche är en marin doft för män som doftar härligt av saffran och mysk när den torkar på huden. Den manliga motsvarigheten till storsäljaren Red Jeans, Blue Jeans, en söt, kryddig och fräsch doft med noter från basilika, citron, palisanderträd och lavendel.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.