Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Versace Aftershave & Herrparfymer

Versace är ett italiensk modehus som grundades 1978 av Gianni Versace. Företaget producerar exklusiva kläder, accessoarer, smink, inredningsdetaljer och kläder. Gianni Versaces kollektioner var ofta inspirerade av samtidens pop-art, men även äldre ideal från antik romersk och grekisk konst.

Versace var också känd för sina många berömda vänner, som gärna bar hans exklusiva kreationer på fester och evenemang. Bland annat Elton John var en nära vän, och när Versace avled dedikerade Elton sitt album "The Big Picture" till hans minne. Hans syster Donatella Versace, som har representerat och styrt märket sedan Gianni gick bort 1997, är även hon god vän med ett flertal stora artister, såsom Lady Gaga, som stått modell för flera av märkets kampanjer.

Bland Versaces dofter, som produceras i nära samarbete med EuroItalia s.r.l, hittar man den första doften modehuset lanserade för män, Versace L’Homme lanserades 1986 och innehåller en rad spännande noter såsom patchouli, basilika, läder och pimento. Tio år senare släppte Versace The Dreamer, en manlig vedartad doft med ackord från tobak, juniper och tarragona. Versace Eau Fraiche är en marin doft för män som doftar härligt av saffran och mysk när den torkar på huden. Den manliga motsvarigheten till storsäljaren Red Jeans, Blue Jeans, en söt, kryddig och fräsch doft med noter från basilika, citron, palisanderträd och lavendel.
Visa Mer