Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Tommy Hilfiger Aftershave & Herrparfymer

Tommy Hilfiger öde var nog förseglat när han redan som ung började tillverka och sälja kläder han själv sytt om. Efter att ha tvingats stänga sin butik The People's Place efter att ha gått bankrutt tackade Hilfiger nej till hett eftertraktade assistentpositioner på Calvin Klein och Perry Ellis och valde istället att gå sin egen väg. 1985 startade han sitt eget märke och har därefter nått stora framgångar. Han är nu en av världens mest kända designers.

Den första doften, Tommy for Men, släpptes 1995 och blev snabbt en av märkets största framgångar tillsammans med doften för kvinnor, Tommy Girl (1996). Hilfigers koncept grundar sig i att skapa kläder och dofter som uttrycker enkelhet och folklighet men med en liten twist. Hans dofter för män, såsom Eau de Prep och Tommy Brights representerar detta genom sin blandning av mysk och bärnsten med kontraster såsom vitpeppar och enbär vilket ger det där lilla extra. Andra parfymer värda att nämna är rosdoftande Loud och den vedartade och utsökt bittra Freedom.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.