Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Ralph Lauren Aftershave & Herrparfymer

Ralph Lauren är en amerikansk designer kanske mest känd för sitt märke Polo. Han ska vara den 191:a rikaste personen i världen enligt tidningen Forbes men började i all enkelhet med hemgjorda slipsar som han sålde till små butiker i New York. Efter en tids slit la lyxbutiken Neiman Marcus in en beställning på 1200 av Laurens slipsar, något som blev en vändpunkt i den unge designerns liv. 1967 kunde han öppna en egen butik, där han sålde slipsar och andra plagg, under namnet "Polo". De följande fem åren blomstrade Laurens karriär och det var under denna tid som många av hans signum, bland annat de kortärmade skjortorna med det lilla Polo-emblemet som nu är känt över hela världen.

Ralph Lauren erbjuder nu 13 olika produktlinjer med kläder och bland hans skapelser hittar man allt från klassiska kostymer till sportiga uteplagg. Han vision var bekväma, stiliga kläder med enkla linjer som en symbol för amerikanskt mode. Passande nog användes Laurens signaturdesign för Robert Redfords roll som den eleganta och livsglada Gatsby i filmen "The Great Gatsby" från 1974.

Ralph Laurens dofter tillverkas i nära samarbete med L'Oreal. Den första doften för män man släppte var Ralh Lauren Polo, en fräsch doft med basilika och artemisia blandad med varma tobaksnoter och läder. Safari (1992) är en Laurens mest kända dofter och blandar citrus och kryddigt varma noter med lavendel. Ralph Lauren Blue Sport är en explosion av fräscha noter, med grönt äpple, mandarin, mint och ingefära. Den mer minimalistiska men väldigt populära doftkollektionen Big Pony innehåller fyra olika dofter som alla endast innehåller två noter var.
Visa Mer