Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Police Aftershave & Herrparfymer

Police är ett italienskt företag som i första hand tillverkar glasögon. Märket blev mycket uppmärksammat på 80-talet för sin moderna och utmanande stil som passade årtiondet perfekt.

Efter att man etablerat sig började man på 90-talet även att skapa dofter i samma anda. Från början gjorde man bara dofter för män och den första att släppas var Police Original (1997), en aromatisk fougeredoft för män med bergamott, mint och lavendel som blev en jättesuccé som gick bra ihop med märkets unika stil.

Sedan dess har Police gett ut en rad fantastiska aftershaves och dofter för män, bland annat To Be (2011), en fräsch kombination av svartpeppar, grapefrukt och viol i en grym dödskalleflaska. Doften har fått ett antal spin-offs, bland annat To Be The King (2013), en potent och väldigt maskulin doft med citrus och kryddor som kommer i en svart dödskalleflaska med en guldkrona.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.