Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Paul Smith Aftershave & Herrparfymer

Paul Smith är en engelsk modedesigner som är mest känd för sitt moderna herrmode. Han har blivit adlad av Drottning Elizabeth II för sina framgångar inom mode.

Smiths intresserade sig tidigt för mode efter att han skada gjorde att han fick lägga idrotten på hyllan. Med hjälp av sin flickvän Pauline skapade han sin första kollektion med herrmode och lyckades presentera denna i Paris under eget namn. Hans kollektioner designas i Nottingham och London. Varje Paul Smith butik är unik och har en egen stil, även i andra länder.

Den första doftkollektionen från märket var Paul Smith Men (2000) och Paul Smith Women (2000). Dofterna är enkla i typisk brittisk stil men med mycket kreativitet och ofta överraskande notval. Bland de mest populära dofterna för män hittar vi Paul Smith Extreme (2003) en fräsch och kryddig doft som håller i sig länge, Optimistic (2011) med kryddiga, vediga och fräscha noter och Paul Smith Man (2009) som är en fräsch och avslappnande Eau de Toilette med yuzu och bergamott.
Visa Mer