Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Paul Smith Aftershave & Herrparfymer

Paul Smith är en engelsk modedesigner som är mest känd för sitt moderna herrmode. Han har blivit adlad av Drottning Elizabeth II för sina framgångar inom mode.

Smiths intresserade sig tidigt för mode efter att han skada gjorde att han fick lägga idrotten på hyllan. Med hjälp av sin flickvän Pauline skapade han sin första kollektion med herrmode och lyckades presentera denna i Paris under eget namn. Hans kollektioner designas i Nottingham och London. Varje Paul Smith butik är unik och har en egen stil, även i andra länder.

Den första doftkollektionen från märket var Paul Smith Men (2000) och Paul Smith Women (2000). Dofterna är enkla i typisk brittisk stil men med mycket kreativitet och ofta överraskande notval. Bland de mest populära dofterna för män hittar vi Paul Smith Extreme (2003) en fräsch och kryddig doft som håller i sig länge, Optimistic (2011) med kryddiga, vediga och fräscha noter och Paul Smith Man (2009) som är en fräsch och avslappnande Eau de Toilette med yuzu och bergamott.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.