Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Paris Hilton Aftershave & Herrparfymer

Skönheten Paris Hilton har synts i TV-serier, filmer och en hel skvallertidningar. Även om hon är en del av superrika hotellfamiljen Hilton har hon byggt upp ett affärsimperium på egen hand. Hon släppte sin första doft för män 2005.

Affärskvinnan, societetsdamen och författaren Paris Hilton ska enligt uppgift vara värd över 1 miljard kronor, och detta utan att räkna in hennes familjeförmögenhet. Paris har byggt en egen förmögenhet genom åren, bland annat genom att vara med i över 25 filmer såsom Raising Helen (2004), House of Wax (2005) och julfilmen The Dog Who Saved Christmas (2010). Hon har också producerat sina egna TV-serier, bland annat The Simple Life (2003-2007), My New BFF (2008-2011) och The World According to Paris (2011). Paris är också aktiv som internationell DJ och modedesigner. Det finns 44 Paris Hilton butiker världen över där man hittar hennes egendesignade kläder, väskor och dofter. Även om hon har jobbat en längre tid som DJ har Hilton bara släppt album, med hitten "Stars Are Blind" 2006.

Paris Hiltons första dofter, Paris Hilton och Paris Hilton for Men, lanserades 2005. Paris Hilton for Men är en vedartad och aromatisk doft med inslag av fikonlöv, mango och rosépeppar. 2006 lanserade hon också två nya dofter för män, Heir och Just Me for Men. De här dofterna har också kvinnliga motparter men versioner för män har givetvis en maskulin framtoning och är av mycket hög kvalité. Just Me for Men kombinerar fruktiga ingredienser som blåbär och mandarin med intressanta kryddor som muskotnöt och rökelse. Heir är en klassisk doft och neutral doft som passar utmärkt på dagarna.
Visa Mer