Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Paco Rabanne Aftershave & Herrparfymer

Paco Rabanne är en designer med spanskt och fransk härkomst som är mest känd för sina kläder och parfymer. Efter att hans familj fick fly undan inbördeskriget i Spanien på 30-talet bosatte de sig i Paris. Från början var det tänkt att Rabanne skulle bli arkitekt med han började istället med smyckesdesign hos började arbeta på märken som Dior och Balenciaga i mitten av 60-talet. Hans fann sitt kall i modevärlden och började själv designa modernistiska kläder. Paco Rabanne var snart känd i modekretsar för sina utmanande kläder i ovanliga material i bland annat papper och metall. Han startade eget märket 1966. Ett bra exempel på Rabannes tidiga verk är kostymerna i den vågade sci-fi filmen Barbarella. Runt denna tid började designern också samarbeta med företaget Puig för att skapa parfymer. De första dofterna var för kvinnor men 1973 lanserade man den första Paco Rabanne doften för män. Detta var en klassiskt fräsch maskulin doft baserad på rosmarin, rosenträ, lavendel, honung, ambra och mossa. Den gröna och fyrkantiga flaskan har blivit ikonisk och passar bra ihop med den rena och gräsdoftande Paco Rabanne Pour Homme.

Paco (1995) är en härligt fräsch citrusbaserad doft för båda könen i en återvinningsbar aluminiumflaska. Den mest populära Paco Rabanne aftershave och doften av dem alla är utan tvekan 1 Million (2008). Många känner nog igen guldtackan som blivit en given doft för en hel generation och fortfarande lockar många med sin fräscha och kryddiga öppning med kanel och doft av frukt, peppar och söta nyanser. Flaskan inspirerades faktiskt av Rabannes kända metallkläder från 60-talet. Doften har sedan dess släppts i flera begränsade upplagor, bland annat som aftershave, cologne och till och med en lyxversion med riktigt guld som fått namnet 1 Million 18 Carats. Invictus (2013) fortsätter på samma linje med en modern och maskulin doft med en klassisk känsla. Den doftar av grapefrukt, akvatiska noter och salt. Paco Rabanne själv fortsätter att arbeta med Puig på sina dofter och är fortfarande aktiv inom konst och mode.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.