Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Mugler Aftershave & Herrparfymer

Med över 80 dofter under bältet så är det inte konstigt att designer Thierry Mugler har blivit lika mycket av en internationell superstjärna i parfymvärlden som i modevärlden. Han beskrivs ofta som lite bisarr, excentrisk och gåtfull och är känd för att vara djupt involverad i de kreativa processerna av hans varumärke. Bland de mest populära dofterna från Mugler så finner vi A* Men, denna kraftfulla och gourmet-inspirerade doften som först tog världen med storm år 1996. En annan favorit är Mugler Cologne, en fräsch och klassisk citrus-doft för män som lanserades år 2001.

År 1978 öppnade en ung Mugler sin första butik i centrala Paris på Place des Victories. Samtidigt som han slog upp dörrarna till denna butik så lanserade han också sin första modekollektion för män. Mugler släppte en kollektion av herrkläder som var klassisk maskulina med en distinkt, vågad och modern stil som utmärkte sig genom futuristiska former och fantasier. Mugler var väldigt exact i sina designer och såg till att allt han skapade var stilrent och strukturerat. Detta ledde till en unik stil som blomstrade på catwalken i slutet av 1900-talet.

Mugler kände sig ofta ouppskattad av stora moderedaktioner, tidningar och kritiker som inte förstod hans stil fullt ut. Han fick dock en enorm framgång på 1980-talet då han lanserade en följd av äventyrliga och utmanade modekollektioner. På 90-talet så återuppfann Mugler sin stil och lanserade det imperium av parfym och aftershave som vi känner till idag.


Den första manliga doften skapades efter den enorma framgången från hans första kvinnliga doft, Angel, som var en revolutionerande ny doft på marknaden som idag kallas för ”gourmand”. Den första doften som gjordes för män var känd som Angel Men eller A*Men och lanserades år 1996. Denna doft innehåller noter av karamell, kaffe, vanilj, patchouli och honung och är en av de första dofterna som var så stark inspirerad av olika livsmedel, som är en av Muglers stora passioner i livet. Flaskan är designad av Thierry Mugler själv. Denna doft har blivit släppt i en mängd olika nya versioner och begränsade utgåvor såsom A*Men Gold, A*Men Clean Coffee och A*Men Kryptomint. Andra populära dofter för män från Mugler är B*Men (2004), en kryddstark doft som inspirerades av Muglers kärlek till superhjältar och Ice*Men, en fräsch och uppfriskande aromatisk doft.

År 2011 så tog Mugler sitt intresse för mat och kokkonst ett steg längre genom att lansera en kollektion som heter ”The Taste of Fragrance” för både män och kvinnor som var tänkt att förena parfym och gourmetmat. Det finns fyra dofter i denna kollektion – 3 för kvinnor och 1 för män. Varje doft har berikats med en gourmand-doft eller en ”smakförstärkare” såsom den nya versionen av A*Men som har fått en extra intensitet med en gnutta av pepparkoncentrat.

Parfym Klick är den bästa platsen för att hitta Mugler billigt med ett stort utbud av aftershave och parfymer online. Förutom ett stort utbud av denna designers bästa dofter så erbjuder vi även uppfinninsrika presentset och mycket mer.
Visa Mer