Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Mont Blanc Aftershave & Herrparfymer

Mont Blanc är ett tyskt lyxföretag känt för sina pennor och klockor av otroligt hög kvalité. Företaget startades 1908 av Claus-Johannes Voss och August Eberstein. Mont Blanc var från början en renodlad pentillverkare och nådde snart stora framgångar tack vare sina otroligt vackra och välkonstruerade pennor, men man expanderade snart och började på 30-talet tillverka lädergods och anteckningsböcker. Efter att företaget bytte ägare på 70-talet började man även att tillverka väskor och smycken.

Det var inte förrän 2001 som man gav ut sin första doft, Presence, en delikat orientalisk doft för kvinnor men härligt söt karaktär. Man gav även ut en manlig variant med varm och kryddig karaktär. Mont Blanc-dofterna är fantastiskt prisvärda dofter med design som går hand i hand med deras världskända pennor och klockor.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.