Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt Per Vara
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Mercedes Benz Aftershave & Herrparfymer

Mercedes-Benz är ett legendariskt lyxbilsmärke och har gjort bilar sedan fordonet uppfanns runt sekelskiftet. Företaget var resultatet av ett samarbete mellan den tyska biltillverkaren Daimler Mercedes och Karl Banz, vars företag gjorde vad som räknas som en av de första bilarna någonsin; Benz Patent Motorwagen. Med en sådan erfarenhet i bagaget är det inget under att Mercedes-Benz anses vara bland de bästa som någonsin skapats.

Bland stora namn som föredrog Mercedes-Benz hittar vi Elvis Presley, Coco Chanel, John Lennon och Fidel Castro. De har alla kört den legendariska bilen modell 600, en av världens mest ikoniska bilar. Till och med påven har anlitat Mercedes-Benz för att konstruera hans specialgjorda skottsäkra bilar. Även mer moderna kändisar som David Beckham, Kanye West och Britney Spears kör Mercedes.

Märket introducerade en Mercedes-Benz cologne i specialutgåva 2012. Doften skapades tillsammans med den kände parfymören Olivier Cresp som har skapat parfymer för exklusiva märken som Dior, Thierry Mugler och Jean Paul Gaultier. Den första Mercedes-Benz doften doftar av färsk bergamott, amalficitron, muskotnöt och peppar på bas av patchouli och cederträ från Virginia. Efter succén med den första doften har Mercedes-Benz introducerat fler aftershaves och dofter, bland annat den hippa aromatiska CLUB (2013) och Mercedes-Benz Man (2015). Båda dessa dofter har även de designats tillsammans med Olivier Cresp.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.