Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Mäurer & Wirtz Aftershave & Herrparfymer

Mäurer & Wirtz är ett tyskt märke som grundades 1845 av Michael Mäurer och styvsonen Andreas Wirtz. Herrarnas första affärsverksamhet var en fabrik i Achen där man tillverkade tvålar och rengöringsmedel. Mäurer & Wirtz har växt till sig sedan starten på 1800-talet och är idag mer fokuserat på dofter. Doften 4711 är utan tvekan den mest populära doften i sortimentet. Denna citrusdoftande cologne är äldre än företag och började tillverkas i Köln i slutet av 1700-talet. Doften tillverkas fortfarande i staden med samma flaskdesign och görs med originalreceptet.

Under alla dessa år har Mäurer & Wirtz förblivit en familjeägt företag vilket är ganska ovanligt. 2014 firade rakvattnet 4711 sin 222:a födelsedag och detta firade man senare med en ny kollektion baserad på den klassiska doften. 4711 Acqua Colonia var en ny unisex kollektion med tio nya dofter som alla grundade sig i 4711 men tillförde något nytt. Enligt legenden fick handelsmannen Wilhelm Mülhens en flaska parfymerat vatten som en bröllopsgåva av en munk. Detta vatten kom att bli grunden för 4711 Cologne som vi känner den idag. Märkets flaggskeppsbutik, som ligger på Glockengasse i Köln, är idag en populär mål för parfymentusiaster. Det aromatiska rakvattnet doftar syrligt av apelsin olja och citron. En annan favorit är Tabac, en doft som började säljas 1955. Tabac aftershave blev otroligt populärt och säljer mycket bra än idag. Produktlinjen innehåller nu Eau de Toilette, Eau de Cologne, raktvål, aftershave och deodorant.

Med över 170 års erfarenhet är Mäurer & Wirtz ett av de mest etablerade parfymhusen. Man har på senare tid gått ihop med andra prestigemärken såsom Strellson och Baldessarini.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.