Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Lolita Lempicka Aftershave & Herrparfymer

Josiane Maryse Pividals passion för mode och design tog fart tidigt och redan som barn älskade hon att sy egna kläder till sina dockor och leksaker. Hennes passion för konst och poesi fick henne att byta namn till Lolita Lempicka (taget från Vladimir Nabokovs kända bok och konstnären Tamara de Lempicka). Modehuset är idag kanske mest känt för sina parfymer men Lempickas klänningar är även de beundrade för sin detaljerade och sköra elegans. Bland kändisar som burit Lolita Lempcika hittar vi Elle Fanning, som också var huvudperson i reklamkampanjen för doften Le Premier Parfum. Både kläderna och parfymerna hämtar inspiration från sagor, konst och naturen. Det finns ofta något magiskt och förtrollat i Lempickas skapelser.

Lolita Lempicka har också haft ett samarbete med biltillverkaren Nissan och arbetat med designen till bilen Nissan Micra. Samarbetet fortsätter än idag och ett flertal versioner av bilen har släppts på marknaden. Lempicka har också jobbat med formgivningen av en mobil för Samsung.

Hennes första doft för män var Lolita Lempicka au Masculin (2000). Detta är en orientalisk vaniljdoft för män i en fötrollande lila flaska som ser ut att vara av is. En uppföljare, L’Eau au Masculin, släpptes 2010, detta är en kryddig och vedig doft i en glimmrande äppelgrön flaska.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.