Lolita Lempicka Aftershave & Herrparfymer

Josiane Maryse Pividals passion för mode och design tog fart tidigt och redan som barn älskade hon att sy egna kläder till sina dockor och leksaker. Hennes passion för konst och poesi fick henne att byta namn till Lolita Lempicka (taget från Vladimir Nabokovs kända bok och konstnären Tamara de Lempicka). Modehuset är idag kanske mest känt för sina parfymer men Lempickas klänningar är även de beundrade för sin detaljerade och sköra elegans. Bland kändisar som burit Lolita Lempcika hittar vi Elle Fanning, som också var huvudperson i reklamkampanjen för doften Le Premier Parfum. Både kläderna och parfymerna hämtar inspiration från sagor, konst och naturen. Det finns ofta något magiskt och förtrollat i Lempickas skapelser.

Lolita Lempicka har också haft ett samarbete med biltillverkaren Nissan och arbetat med designen till bilen Nissan Micra. Samarbetet fortsätter än idag och ett flertal versioner av bilen har släppts på marknaden. Lempicka har också jobbat med formgivningen av en mobil för Samsung.

Hennes första doft för män var Lolita Lempicka au Masculin (2000). Detta är en orientalisk vaniljdoft för män i en fötrollande lila flaska som ser ut att vara av is. En uppföljare, L’Eau au Masculin, släpptes 2010, detta är en kryddig och vedig doft i en glimmrande äppelgrön flaska.

Se Recensioner
Lolita Lempicka L'Eau Au Masculin Eau de Toilette 50ml Sprej
(1)
Lolita Lempicka L'Eau Au Masculin Eau de Toilette 50ml SprejÄlskar den här doften så mycket
Amir,
Recension av "Lolita Lempicka L'Eau Au Masculin Eau de Toilette 50ml Sprej" version

Jag gillar så jätte mycket den här doften,det finns tre olika dotar från den här brand , Jag har alla 3 för dem är super awesome allihop ,fina priser,super fin site,är kund i många år,mycket nöjd kund,Tack att ni finns!!cheers

Lolita Lempicka Tidslinje

2003
2020
2019
2018
2012
2012
Au Masculin Midnight Fragrance
AU MASCULIN MIDNIGHT FRAGRANCE

Au Maskulin Midnight Fragrance av Lolita Lempicka. Detta är en...

2010
2010
L'Eau Au Masculin
L'EAU AU MASCULIN

Parfymen består av rosépeppar, verbena, jasmin, violett trä,...

2004
2004
Au Masculin
AU MASCULIN

Lolita Lempicka Au Masculin från Lolita Lempicka är en...

Au Masculin Fraicheur
AU MASCULIN FRAICHEUR

Parfymen består av murgröna, absinthe, anis vatten, violblomma,...

Lolita Lempicka
Kollektioner
FRÅN
402 kr
Lolita Lempicka Green Lover
FRÅN
343 kr
Lolita Lempicka Lempicka Homme