Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Laura Biagiotti Aftershave & Herrparfymer

Laura Biagotti föddes i Rom 1943 och är en italiensk modedesigner. Hennes mor designade egna kollektioner med klänningar och även uniformer för ett italienskt flygbolag. Laura gav sig in i familjebranschen och efter några år startade hon eget företaget tillsammans med Gianni Cigna, som hon en dag skulle gifta sig med. Tanken var att sälja egendesignade kläder av kashmirtyg vilket gjorde plaggen väldigt bekväma. Biagiotti ansåg också att det var viktigt att kläderna inte var alltför dyra så att alla kunde ha råd att handla hos henne.

Biagotti nådde senare enorma framgångar och företaget blev snart ett inflytelserikt italienskt modehus. Hon har mottagit ett flertal priser, både på hemmaplan och internationellt. 1992 vann hon "Årets Kvinna" i New York och året därpå fick hon motta Marco Polo-priset av den kinesiska regeringen för att ha tagit italienskt mode till Kina.

Den första doften som släpptes av Biagiotti var Fiori Bianchi (1982). Biagiottis signaturdoft för kvinnor heter Roma (1988) och versionen för män, Roma Uomo, lanserades 1995 och är en träartad, fräsch och aromatisk doft. Flaskan är utformad som ett romerskt tempel. Mistero di Roma Uomo (2010) är en fräsch och somrig doft med noter från mandarin, grapefrukt och sandelträ. En annan populär doft för män heter Tempore Uomo (1999) och är en vedartad och kryddig doft som släpptes 1999.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.