Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Laura Biagiotti Aftershave & Herrparfymer

Laura Biagotti föddes i Rom 1943 och är en italiensk modedesigner. Hennes mor designade egna kollektioner med klänningar och även uniformer för ett italienskt flygbolag. Laura gav sig in i familjebranschen och efter några år startade hon eget företaget tillsammans med Gianni Cigna, som hon en dag skulle gifta sig med. Tanken var att sälja egendesignade kläder av kashmirtyg vilket gjorde plaggen väldigt bekväma. Biagiotti ansåg också att det var viktigt att kläderna inte var alltför dyra så att alla kunde ha råd att handla hos henne.

Biagotti nådde senare enorma framgångar och företaget blev snart ett inflytelserikt italienskt modehus. Hon har mottagit ett flertal priser, både på hemmaplan och internationellt. 1992 vann hon "Årets Kvinna" i New York och året därpå fick hon motta Marco Polo-priset av den kinesiska regeringen för att ha tagit italienskt mode till Kina.

Den första doften som släpptes av Biagiotti var Fiori Bianchi (1982). Biagiottis signaturdoft för kvinnor heter Roma (1988) och versionen för män, Roma Uomo, lanserades 1995 och är en träartad, fräsch och aromatisk doft. Flaskan är utformad som ett romerskt tempel. Mistero di Roma Uomo (2010) är en fräsch och somrig doft med noter från mandarin, grapefrukt och sandelträ. En annan populär doft för män heter Tempore Uomo (1999) och är en vedartad och kryddig doft som släpptes 1999.
Visa Mer