Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Lamborghini Aftershave & Herrparfymer

Lamborghini är ett italienskt sportbilsmärke. Företaget grundades 1963 och förblir ett av världens mest eftertraktade bilmärken. De lanserade sin första doft, Lamborghini Pour Homme, 1999.

När Ferrucio Lamborghini startade sitt företag under det tidiga sextiotalet var det med ett enda mål; att skapa den snabbaste och mest raffinerade sportbilen i Italien. På den här tiden var Ferrucio redan en industrimagnat. Lamborghini hade nämligen gjort sig en förmögenhet på att utveckla och bygga traktorer. Han hade en enkel uppväxt i en familj med druvbönder. Han hade alltid varit intresserad av teknologi och när han tjänstgjorde i armén blev det tydligt att han var en skicklig mekaniker. När Ferrari blev kända för sina sportbilar på 50-talet var Lamborghini mycket imponerad av bilarna men tyckte också att han kunde skapa en mycket bättre bil. Han tyckte nämligen att Ferrari var alldeles för högljudd och inte stryktålig nog, en racerbil som inte egentligen var menad att köras på vanliga vägar. Med delar och teknik från sina traktorer bestämde sig Lamborghini för att bygga sin egen lyxbil, en så kallad Gran Turismo. Detta är inte ett märke utan en benämning för en sportbil av högsta kvalité som klarar att köra länge på olika vägslag. Lamborghini Miura P400 var en av märkets tidiga framgångar och förblir en erkänd klassiker inom bilvärlden. Lamborghini har sedan dess blivit kända som en av världens bästa bilmärken och namnet är synonymt med högsta kvalité. Förutom den nämnda Miura är man också känd för bilmodeller som Murcielago, Diablo och Aventador.

Märkets första Lamborghini doft för män var den kryddiga och aromatiska Lamborghini Pour Homme. Denna doft kommer i en snygg flaska som påminner om märkets klassiska bilar och doften är en blandning av citrusfrukt, peppar, enbär, koriander och salvia på en bas av gran och orrisrot. Andra exempel på Lamborghini cologne är doften Overall (2004), en citrusaktig aromatisk doft i en flaska formad som en klocka och Lamborghini Classico (2013), en blandning av passionsfrukt, citron, örter och lavendel på en vedaktig bas av benzoin. Lamborghini aftershave och dofter släpps ibland under namnet Tonino Lamborghini.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.