Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt Per Vara
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Lalique Aftershave & Herrparfymer

René Lalique föddes 1860 i Marne i Frankrike och flyttade senare med sin familj till Paris där han studerade till juvelerare. Efter detta började han designa smycken för Boucheron och Cartier och började skapa under eget märke år 1887. Han kombinerade en klassisk stil med inspiration från Japan och hade även ett intresse för ovanliga material. Han skaffade sig snart en väldigt egen och personlig stil och snart syntes hans initialer, RL, på smycken burna av kända skådespelerskor och societetsdamer.

Företag påbörjade ett samarbete med parfymörerna på Coty och Lalique utvecklade nya tekniker för tillverkningen av parfymflaskor. Man började producera alla glasföremål i Alsace, en region som är känd för sin glasproduktion. Efter hans död 1945 tog sonen över och idag styrs företaget av Laliques barnbarn.

Lalique tillverkade inte bara smycken utan även dekorativa föremål, skålar, glas och parfymer. Den första doften från märket var Lalique de Lalique från 1992. Den första doften för män var Lalique pour homme som lanserades 1997 och doftar av lavender, bergamott och pomelo och bland populära dofter från Lalique hittar vi den kryddiga Hommage a L'Homme (2011) och Louxor de Lalique, en citrusdoft för män med lavender, bergamott och enbär som släpptes 2006. 2014 lanserade märket sin specialkollektion Noir Premier med 5 dofter från lika många olika doftfamiljer (Rose Royale, Fruits du Mouvement, Elegance Animale, Fleur Universelle och Terres Aromatiques).
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.