Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Lacoste Aftershave & Herrparfymer

Det franska modehuset Lacoste grundades 1933 och skapar eleganta kläder, skor, klockor, glasögon och dofter. Den lilla krokodilen som används som logotyp är känd över hela världen och det är även företaget, kanske mest för sina pikéskjortor i olika grundfärger. Företagets grundare René Lacoste brukade kallas "krokodilen" eftersom han var så aggressiv på tennisplanen. Lacostes passion för sport smittade även av sig på kläderna och företaget har genom åren designat kläder speciellt framtagna för tennis, golf och segling. 1952 började man exportera de ikoniska skjortorna till USA och de blev väldigt populära bland kändisar och välbärgade. Sedan dess räknas Lacoste till det så kallade "preppy-modet" som inspireras av överklassen och stilrena och eleganta kläder.

Bernard Lacoste, Renés son, tog över företaget 1973 och sedan dess har företaget växt till sig ordentligt. På 80-talet var märket otroligt stort, särskilt i USA. Det var under denna tid Lacoste även började tillverka skor, klockor, lädergods och dofter i samma stil som sina kläder.

Den första doften från Lacoste för män kallades Lacoste Original och lanserades 1984. 1996 introducerade man Booster, en fräsch och aromatisk doft med träinslag och noter av apelsin, eukalyptus, mint och basilika. Pour Homme (2002) är en fruktig och fräsch doft med noter av grapefrukt, bergamott, plommon och äpple. Lacostes samling L.12.12 baserar sig på den klassiska tennisskjortan som gjorde märket världskänt och varje flaska har en doftnot som ska representera färgen. L.12.12 finns i vit, blå, röd, svart och grön. Lacoste Live (2014) är en fräsch doft med gröna löv, lakrits och guaiacträ.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.