Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt Per Vara
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Kylie Minogue Aftershave & Herrparfymer

Hon fångade hjärtan av nationen när hon dök upp som Charlene i Neighbours och hennes framgång har gått från styrka att styrka sedan dess - inte bara är hon en inspiration bland många kvinnor i dag, men Kylie Minogue är också en av de mest ikoniska kvinnliga kändisar bland män också, särskilt bland homosexuella. Känd för sina musikvideor, särskilt att många gillade "Spinning Around" där hon bar numera berömda par små guld hotpants, Kylie Minogue började sin musikkarriär vid späd ålder av 19 med sin första inspelning debuterade 1987. Hennes fortfarande berömd singel "The locomotion" toppade den australiska sjökort i flera veckor och är fortfarande en av de mest kända låtarna mellan män och kvinnor (även om inte alla kommer att erkänna att veta om det) i alla tider.

Under 1990-talet, Kylie Minogue utvecklade sin musikkarriär och utvecklades till en framgångsrik popartist, arbetat med artister som respekterade musiker som Nick Cave och med i antal filmer med både huvudroller och cameo utseende. En av hennes mest kända framträdanden var 2007 på MTV Music Awards där hon stal showen med fräckt framträdande hennes lyckofast "Kids med Robbie Williams. Andra bra manliga artister som hon har arbetat med inkluderar The Pet Shop Boys, The Chemical Brothers och var med i den enorma storfilmen "Moulin Rouge" 2000.

I mars 2010 Minogue förklarades som en av de mäktigaste kändisar i Storbritannien. Hon visade upp sin söta och fizzy natur och var snart accepterat som en antagen Brittisk och ofta omgiven av ett positivt buzz. Minogue blev känd för att representera de många kontrasterande kvaliteter av dagens moderna kvinna. Hon är sensuell men ändå söt, sexig och charmig. Hon är känslig och stark, förförisk, glamorös och lekfull och så mycket mer. De dofter och rakvatten som Minogue skapas under hennes mörk period då hon hade cancer reflekterar Kylie Minogues mångfacetterade personlighet.

Trots att hon bara har skapat en doft för män i dag, är Minogue mycket eftertraktade och hennes popularitet minskar aldrig . Hon har röstats fram som en av de hetaste kvinnorna genom tiderna vid flera tillfällen i herrtidningar som FHM och förklarades av media som sexsymbol ganska tidigt i sin karriär. Hon sägs känna sig väldigt bekväm och har anammat hennes gay följande och ofta uppträder i homosexuella arenor över hela världen efter att ha följts av flera drag queens efter utställning 1988. Minogue har sedan dess hyllats största gay-ikonen genom tiderna och är en av de mest inflytelserika popstjärnor över den manliga gemenskapen hittills.

Under 2009 släppte Kylie Minogue sin första doft för män, även om det ofta i skuggan av de som hon släppte för kvinnor. Det sägs vara stark, ihållande och full av självkänsla doft men samtidigt emotionell och sensuell. Det är en komplex och kontrasterande doft och representerar en man med många motsägelser. Den förföriska cologne av Inverse är det perfekta valet för den karismatiske mannen och är perfekt att ha både under dagen och natten. Minogue är stark anhängare av denna doft, som säger att tiden var rätt för henne att släppa hennes första doft för män - hon ville producera något för den moderna människan som hennes värld är full av stiliga män som gärna vill glömma stereotyper och välj något helt okonventionell och detta är vad hon hoppades uppnå med denna fantastiska doft.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.