Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Joop! Aftershave & Herrparfymer

Joop är ett tyskt märke som grundades av konstnären och modedesignern Wolfgang Joop. Han lanserade märket med samma namn under det tidiga 80-talet efter att ha arbetat i många år som frilandsdesigner. Joop blev särskilt känd för sitt arbete med päls. Märket Joop! fick ett utropstecken för att skilja företaget från hans eget namn. Den första kollektionen med herrkläder lanserades 1985.

Joop är utan tvekan mest känd för sina dofter för män i de typiska ljusfärgade flaskorna. JOOP! Homme (1989) känner nog de flesta igen men de typiska ljuslila eller rosa flaskan och doftar både sensuellt och friskt med blommor, kryddor och vanilj på en träbas. Den är känd för att räcka väldigt länge och vara mycket stark i doften så vi rekommenderar att bara spraya doften 1 eller 2 gånger om du inte vill att hela staden ska känna att du bär JOOP! Doften i sig är en otrolig mix av maskulina noter och söta inslag som är varit populär bland äventyrliga män i många år. Eftersom Joop Homme är så pass populär har den också fått specialversioner som Joop! Homme Wild (2009) och den riktigt intensiva Joop! Homme Extreme (2014). Andra populära Joop cologne och dofter är Joop! Jump (2005), en energiladdad aromatisk fougeredoft och Joop! Go (2006), som blandar saftiga noter av rabarber, pimento och bitterapelsin på en myskig bas som ger en fräsch och härlig doft.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.