Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

John Varvatos Aftershave & Herrparfymer

John Varvatos föddes i Detroit 1966. Hans familj har sitt ursprung från de grekiskarna öarna, och det är där namnet Varvatos kommer från.

John Varvatos började arbeta med mode på Ralph Lauren när han var 17 år gammal. Efter att ha samlat ihop tillräckligt mycket information lämnade han Ralph Lauren 1990 för att bli chef på Calvin Klein, inriktad på underkläder. Han var bland annat ansvarig för skapandet av Boxerbriefs (en blanding av boxershorts och så kallade briefs) som nu är väldigt vanliga.

1995 återvände Varvatos till Ralph Lauren efter att ha blivit erbjuden posten som chef för herrkläder. Under sin tid där lanserade han Polo Jeans Company, Ralph Laurens specialmärke för denim.

Efter att ha arbetat som kreativ chef på andra företag i över 15 år bestämde sig Varvatos för att öppna eget 1999. Han inledde detta med en kollektion med herrkläder som lanserades år 2000. Senare samma år öppnade han butik under eget namn i New York.

Sedan dess har Varvatos designat kläder, skor, väskor, glasögon och mer. Han har också specialdesignat kollektioner och skor för olika företag, bland annat för Chrysler när de släppte en begränsad lyxutgåva av sin bil Chrysler 300.

Den första doften från märket släpptes 2005 och hette helt enkelt John Varvatos. Den presenterade i en stilig flaska som formgetts i Varvatos rockiga stil. Doften innehåller läder, plommon och fikon.

En av Varvatos bästsäljare är Artisan (2009). Denna aftershave lanserades 2009 och är en örtbaserad doft med citrusnoter. Den har skapats med vår och frisk luft som inspiration och har även något av en vintage-känsla i både doft och flaskans design.
Visa Mer