Utförsäljnings Priser | Begränsad Tillgänglighet | Klicka för att Handla

Jimmy Choo Aftershave & Herrparfymer

Ett av världens mest uppskattade lyxmärken, Jimmy Choo är ett av de mest utmärkande märkena för både män och kvinnor. Märket har över 150 butiker i 32 länder och representeras i alla större varuhus och i de lyxigaste konfektionsbutikerna. Jimmy Choo har gjort kometkarriär sedan de startade 1996. Första butiken öppnades på Motcomb Street i London.

Två år senare expanderade företaget till USA, de öppnade då två butiker, en i New York och en i Beverly Hills. Internationellexpansion innebar för Jimmy att han säkrade butiker på de mest eftertraktade butiksgatorna världen över, i London innebar det Sloane Street och Bond Street, Avenue Montaigne i Paris, Via Condotti i Rom, Madison Avenue i New York, Rodeo Drive Beverly Hills och Ginza i Tokyo. Allt började med en man med en passion för skor - Jimmy Choo som fanns i East End, London tidigt 90-tal, Jimmy försåg kändiseliten och Prinsessan Diana med skor, vilket fick allmänheten att få höga tankar om honom.

Efter examen började Choo att jobba i en skobutik i Hackney som han öppnade 1986, hans verksamhet bedrevs i ett gammalt sjukhus. Hans hantverk kom snart att upptäckas av både män och kvinnor och hans kreationer kom att medverka i Vogue 1988 i ett åtta sidor långt uppslag. Jimmy Choo Ltd grundades 1996 med hjälp av Tamara Mellon, som då var redaktör på Brittiska Vogue. Jimmy Choos öga för mode och hans italienska hantverk blev känt bland kändiseliten och hans första kollektion gjorde succé.

Choo har inte bara ett stort utbud av herrskor av exeptionell kvalitet, utan de erbjuder också kompletterande accessoarer och väskor. Choo fick 2003 OBE av Drottningen av England för att han hjälpt till att göra London till världens modemetropol. Choo blev också hedersdoktor på University of Arts i London 2009 och 2011 vann han pris för Maylasias bästa designer. Hans dofter sitter länge och är mycket önskvärda.

Se mer

Jimmy Choo Tidslinje

2013
2020
2019
2019
2017
2017
Man Ice
MAN ICE

Man Ice från Jimmy Choo är en vedartad och aromatisk doft för...

2016
2016
Jimmy Choo Man Intense
JIMMY CHOO MAN INTENSE

Jimmy Choo Man Intense av Jimmy Choo är en fräch aromatisk doft...

2014
2014
Jimmy Choo Man
JIMMY CHOO MAN

Jimmy Choo Man är en aromatisk och fruktig doft för...

Jimmy Choo
Kollektioner
FRÅN
137 kr
Jimmy Choo Jimmy Choo Man
JIMMY CHOO MANJimmy Choo Man är en aromatisk och fruktig doft för...
FRÅN
337 kr
Jimmy Choo Jimmy Choo Man Blue
FRÅN
445 kr
Jimmy Choo Jimmy Choo Man Intense
JIMMY CHOO MAN INTENSEJimmy Choo Man Intense av Jimmy Choo är en fräch aromatisk doft...
FRÅN
312 kr
Jimmy Choo Man Ice
MAN ICEMan Ice från Jimmy Choo är en vedartad och aromatisk doft för...