Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Jean Paul Gaultier Aftershave & Herrparfymer

Jean Paul Gaultier har många bollar i luften, han är berömd och en okänd fransk modedesigner. Han blev erkänd vid den ringa åldern av 18 år, då Pierre Cardin upptäckte honom. Gaultier tycker om att ständigt förändra sig själv, att förbli fräsch och inne i modevärlden. Eftersom han vill vara oförutsägbar så tvingar han sina fans och modemagasin att firtsätta gissa. Detta är både älskat och hatat, detta har dock inte avskräckt honom från att göra sina drömmar till verklighet.

Jean Paul Gaultier finns överallt, med sina igenkänbara, starka dofter, hans utställning : "The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk” har turnerat världen och innehåller kostymer och scenkläder Jean Paul har designat till celebriteter såsom Kylie Minogue och Leslie Cheung som anställde Gaultier till att skräddarsy 8 outfits, till den sista turnén hon gjorde innan hon dog. Han var 2012 en medlem av juryn till Cannes Filmfestival - detta var första gången en designer bjöds in, samma år gjorde han också scenkläderna till Frankrikes bidrag i Eurovision Songcontest.

Gaultier har designat kläder till många filmer, bland annat Det Femte Elementet, Kika och
The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover. Det finns inte mycket att säga om Gaultier eftersom att han håller sitt privatliv för sig själv, vad vi vet är dock att han har en mycket stark tro till alla de produkter han sätter sitt namn på.

Första doften han gjorde för män är en doft för den moderna mannen som namngavs "Le Male" och den red på framgångsvågen av dess feminina motsvarighet som släpptes 1993 - Classique. Gaultier är rättfram och rak och gillar därför att göra det enkelt för sig. Han har därför bara 4-5 olika kollektioner av dofter för både män och kvinnor, men nästan ett hundratal varianter.

Några av hans mest kända dofter för män inkluderar Fleur du Mâle som lanserades i April 2007, kort därefter släpptes Eau de Cologne Fleur du Mâle för att demonstrera en lättare version än originalet. Kokorico släpptes 2011 efter ett mycket framgångsrikt år för Jean Paul Gaultier.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.