Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Jean Paul Gaultier Aftershave & Herrparfymer

Jean Paul Gaultier har många bollar i luften, han är berömd och en okänd fransk modedesigner. Han blev erkänd vid den ringa åldern av 18 år, då Pierre Cardin upptäckte honom. Gaultier tycker om att ständigt förändra sig själv, att förbli fräsch och inne i modevärlden. Eftersom han vill vara oförutsägbar så tvingar han sina fans och modemagasin att firtsätta gissa. Detta är både älskat och hatat, detta har dock inte avskräckt honom från att göra sina drömmar till verklighet.

Jean Paul Gaultier finns överallt, med sina igenkänbara, starka dofter, hans utställning : "The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk” har turnerat världen och innehåller kostymer och scenkläder Jean Paul har designat till celebriteter såsom Kylie Minogue och Leslie Cheung som anställde Gaultier till att skräddarsy 8 outfits, till den sista turnén hon gjorde innan hon dog. Han var 2012 en medlem av juryn till Cannes Filmfestival - detta var första gången en designer bjöds in, samma år gjorde han också scenkläderna till Frankrikes bidrag i Eurovision Songcontest.

Gaultier har designat kläder till många filmer, bland annat Det Femte Elementet, Kika och
The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover. Det finns inte mycket att säga om Gaultier eftersom att han håller sitt privatliv för sig själv, vad vi vet är dock att han har en mycket stark tro till alla de produkter han sätter sitt namn på.

Första doften han gjorde för män är en doft för den moderna mannen som namngavs "Le Male" och den red på framgångsvågen av dess feminina motsvarighet som släpptes 1993 - Classique. Gaultier är rättfram och rak och gillar därför att göra det enkelt för sig. Han har därför bara 4-5 olika kollektioner av dofter för både män och kvinnor, men nästan ett hundratal varianter.

Några av hans mest kända dofter för män inkluderar Fleur du Mâle som lanserades i April 2007, kort därefter släpptes Eau de Cologne Fleur du Mâle för att demonstrera en lättare version än originalet. Kokorico släpptes 2011 efter ett mycket framgångsrikt år för Jean Paul Gaultier.
Visa Mer