Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

James Bond Aftershave & Herrparfymer

James Bond, eller 007 som han också kallas, är huvudkaraktären i en lång serie böcker av den brittiske författaren Ian Fleming. Bond är en stilig hemlig agent som alltid är ute på äventyr och filmserien är nu världens längsta någonsin.

Även om hans spelats av en rad olika skådespelare finns det alltid återkommande egenskaper hos karaktären. Han är någonstans mellan trettio och fyrtio, är duktig på kampsport, och är en fantastisk skytt. Bond är en intressant typ som älskar hasardspel, vodka martinis (skakad, inte rörd), snabba bilar och farliga kvinnor. Det finns inte mycket han inte kan göra om det behövs, bland annat har vi sett honom åka skidor, simma och golfa, för att inte tala om alla skurkar han stoppat.

Skådespelarna som haft rollen som Bond hör till världens mest kända och bland annat Sean Connery, Roger, Pierce Brosnan och Daniel Craig har iklätt sig Bond skräddarsydda kostym genom åren.

Den första James Bond doften lanserades 2012. Alla 007 aftershaves och dofter presenteras i snyggt eleganta flaskor med en speciell skruvkork inspirerad av de teknologiska uppfinningarna Bond använder. Den första doften 007 (2012) är en aromatisk och vedartad doft som blandar maskulina tränoter och vetiver med äpple, lavendel och germanium. Ocean Royale (2013) är en fräsch och akvatisk doft med noter av fräsch lime, bergamot, trä och jamaicanskt kaffe som en blinkning till Ian Flemings favoritresmål.
Visa Mer