Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Issey Miyake Aftershave & Herrparfymer

Issey Miyake är en japansk designer som är mest känd för sitt påhittiga och nyskapande mode och populära dofter. Han slog igenom stort på 90-talet och förutom fantastiska dofter som Nuit d’Issey (1992) and Pleats Please (1993) har han designat klänningar till baletter, skapad revolutionerande datorprogram som kan sy och gjorde till och med Apple-geniet Steve Jobs typiska svarta polotröja som han bar nästan varje dag.

Designern föddes 1938 i den japanska staden Hiroshima. Han bodde fortfarande i staden med sin familj när atombomben slog ner under andra världskrigets sista månader. Issey överlevde men förlorade flera familjemedlemmar, bland annat sin mor. Efter detta reste han runt i Japan och började så småningom studera konst och design i Tokyo. Han tog examen i grafisk design 1964. Han reste sedan och arbetade för europeiska modehus under en period innan hon återvände till Japan för att starta sitt eget märke på 70-talet. En viktig beståndsdel av själva märket Issey Miyake är blandningen av traditionella metoder och modern teknologi. Bland annat har Isssey Miyake skapat t-shirts som kommer paketerade i små plaströr, klänningar som skrivs ut med laser och A-POC, en maskinprocess som skapar färdiga kläder från program med digitala instruktioner utan att någon behöver sy.

Den första Issey Miyake doften för män lanserades 1994. Precis som med många av hans andra skapelser är colognes och dofter från Issey Miyake rena och minimalistiska. L'Eau d'Issey Pour Homme är en uppfriskande och maskulin doft med en ordentlig doft av yuzu, en slags japansk grapefrukt som är känd för sin härligt sura och saftiga doft. Friskheten från citrusen balanseras sedan på en bas av trä och kryddor. Doften var en stor framgång för Miyake och förblir ett av märkets bästsäljare. Den har släppts i flera versioner genom åren, bland annat L'Eau Bleu (2006), L'Eau d'Issey Homme Intense (2007), Oceanic Expedition (2015) och flera andra sommarvarianter. Miyake släppte en ny doftkollektion för män 2014; Nuit d’Issey. Den här mörka och mystiska kvällsdoften för män grundar sig på flera sorters mörkt trä, läder, svartpeppar och rökelse.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.