Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Hermès Aftershave & Herrparfymer

Hermès är ett lyxmärke som grundades 1837. Namnet kommer från grundaren Thierry Hermès, som sålde sadlar och utrustning för hästar i Paris. Han var känd för sitt utmärkta hantverk och höga kvalité. Efter Hermès bortgång tog hans son över företaget och flyttade in på den nu kända adressen 24 Faubourg Saint-Honoré. Under hans ledning började man sälja läderväskor. Charles-Émile Hermès lämnade företaget till sina söner som fokuserade på att expandera företaget inom Europa. De lyckades och vid sekelskiftet sålde familjen Hermés sadlar till förnämligheter som den ryska tsaren. De var de första som använde blixtlåset i väskor och kläder i Frankrike och hade faktiskt exklusiva rättigheter att använda vad som vid denna tid var en helt ny uppfinning. 1922 introducerade företaget sin första handväska, varan de skulle komma att bli riktigt kända för. Märket gick mycket bra under dessa år och man började rikta in sig på handväskor och sjalar.

Den första Hermès doften exklusivt för män skulle inte komma att introduceras förrän Equipage lanserades 1970. Detta var en stark doft med saftig citrus, örter och kryddor med trä och gran i toppen. Vid denna tid hade Hermes hunnit lansera sina kända orange askar och loggan med hästen och vagnen som prytt alla varor sedan dess. Det nästa stora steget när det gällde dofter för män var den moderna klassikern Terre D'Hermes (2006). Detta var förmodligen Hermes största satsning på en doft för män och man lyckades verkligen. Terre D'Hermes är en komplex doft som utvecklar sig på huden med noter av apelsin, peppar, patchouli, pelargonium, trä och benzoin för att skapa en känsla av jordiga material som trä, och sten med en saftig och nästan bitter vändning. Doften är oerhört populär och har också släppts i flera begränsade upplagor såsom den friska Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche som blandar tränoterna och jordigheten från originalet med ordentligt fräscha citrusdofter som grapefrukt.

Hermès fortsätter att utvecklas och 2015 samarbetade de med teknologijätten Apple på lyxutgåvor av smarta klockan Apple Watch med armband i läder. Detta är en spännande fortsättning på Hermès klockor, som har tillverkats sedan 30-talet.
Visa Mer