Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Gucci Aftershave & Herrparfymer

Gucci är ett lyxigt designermärke som grundades 1921 av Guccio Gucci. Som ung man arbetade Gucci i London som hisspojke. När han fick jobb på det exklusiva Savoy Hotel blev han alldeles fascinerad av gästernas vackra kläder och deras lyxiga designerbaggage. När han senare flyttade hem till Italien startade han sitt eget företag och började sälja resväskor och andra lyxiga läderprodukter som de han hade sett i London. Han fick snart ett gott rykte för sitt utmärkta hantverk eftersom han lade alla pengar på de bästa hantverkarna han kunde hitta.

På 40-talet skapade Gucci sin numera världskända handväska med bambuhandtag. Man började också röra bort från sadlar och läder. På 60- och 70-talet var Gucci ett av de mest populära märkena i världen innan man började få problem under 80-talet. Det var inte förrän den designern Tom Ford hyrdes in för att rädda företaget som man lyckades vända den negativa trenden. Ford lyckades förnya Gucci och idag är märket återigen ett av världens största modemärken. Gucci är faktiskt världens bäst säljande Italienska märke och deras kläder syns ständigt på röda mattan.

Förutom kläder för kvinnor säljer Gucci också kostymer, skjortor, byxor, bälten, slipsar och skor. Gucci designar också lyxiga armbandsur. Guccis solglasögon med den typiska GG-loggan har blivit väldigt populär. 1976 lanserade Gucci sin första doft för män, Gucci Pour Homme. Man har sedan följt upp denna med ett flertal dofter. Några av våra favoritdofter är nyversionen av Gucci Pour Homme från 2008. Detta är en maskulin, elegant och sofistikerad doft med bergamott, cypress, patchouli, ambra och elemi. Doften passar både på jobbet och som för en utekväll.

Pour Homme II från 2007 är en ljusare och lugnare version av doften Gucci Pour Homme. Den öppnar med fräscha viollöv och bergamott. Hjärtat är en kryddig mix av olivträd, tobakslöv, mysk och myrten. 2011 lanserade man Gucci Guilty Pour Homme. Detta är en karismatisk parfym för den moderna mannen som vet vad man vill ha. Flaskan är en snygg och maskulin design med kall metall och tungt glas, med GG-loggan så att man kan se vätskan inuti.
Visa Mer