Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Gucci Aftershave & Herrparfymer

Gucci är ett lyxigt designermärke som grundades 1921 av Guccio Gucci. Som ung man arbetade Gucci i London som hisspojke. När han fick jobb på det exklusiva Savoy Hotel blev han alldeles fascinerad av gästernas vackra kläder och deras lyxiga designerbaggage. När han senare flyttade hem till Italien startade han sitt eget företag och började sälja resväskor och andra lyxiga läderprodukter som de han hade sett i London. Han fick snart ett gott rykte för sitt utmärkta hantverk eftersom han lade alla pengar på de bästa hantverkarna han kunde hitta.

På 40-talet skapade Gucci sin numera världskända handväska med bambuhandtag. Man började också röra bort från sadlar och läder. På 60- och 70-talet var Gucci ett av de mest populära märkena i världen innan man började få problem under 80-talet. Det var inte förrän den designern Tom Ford hyrdes in för att rädda företaget som man lyckades vända den negativa trenden. Ford lyckades förnya Gucci och idag är märket återigen ett av världens största modemärken. Gucci är faktiskt världens bäst säljande Italienska märke och deras kläder syns ständigt på röda mattan.

Förutom kläder för kvinnor säljer Gucci också kostymer, skjortor, byxor, bälten, slipsar och skor. Gucci designar också lyxiga armbandsur. Guccis solglasögon med den typiska GG-loggan har blivit väldigt populär. 1976 lanserade Gucci sin första doft för män, Gucci Pour Homme. Man har sedan följt upp denna med ett flertal dofter. Några av våra favoritdofter är nyversionen av Gucci Pour Homme från 2008. Detta är en maskulin, elegant och sofistikerad doft med bergamott, cypress, patchouli, ambra och elemi. Doften passar både på jobbet och som för en utekväll.

Pour Homme II från 2007 är en ljusare och lugnare version av doften Gucci Pour Homme. Den öppnar med fräscha viollöv och bergamott. Hjärtat är en kryddig mix av olivträd, tobakslöv, mysk och myrten. 2011 lanserade man Gucci Guilty Pour Homme. Detta är en karismatisk parfym för den moderna mannen som vet vad man vill ha. Flaskan är en snygg och maskulin design med kall metall och tungt glas, med GG-loggan så att man kan se vätskan inuti.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.