Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Giorgio Armani Aftershave & Herrparfymer

Sen det startades 1975 har Giorgi Armani växt till ett världmärke känt för sin höga kvalité. Girogio Armani har gått från klarhet till klarhet och blev 2001 utnämnd till en av världens mest framgångsrika designers. Hans magnifika modeimperium, som säljer kläder, dofter, accessoarer och kosmetika har bland annat 300 affärer i 37 olika länder.

Giorgio Armani har genom åren lanserat massvis med framgångsrika kollektioner, ofta under Milanos berömda modevecka. En av de mest populära delarna av Armanis-imperiet är det stora sortimentet herrdofter, med aftershaves och eau de toilettes som passar varje tillfälle. Den allra första doften för herrar var Armani Eau Pour Homme, som lanserades 1984. Andra populära dofter är den aromatiska och vatteninspirerade Acqua di Gio (1996), den varma och kryddiga Armani Mania (2002), den orientaliska Armani Code (2004), dem eleganta citrusnoterna hos Code Summer (2009), de aquatiska vednoterna i Acqua di Gio Essenza (2012), de pulveraktiga fougère-noterna i Eau de Nuit (2013) och den fräscha Armani Code Ice (2014).
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.