Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Ferrari Aftershave & Herrparfymer

Enzo Ferrari föddes den 18 februari, 1898 nära Modena, Italien. När han var 10 tog hans far honom till ett bil lopp i Bologna. Efter att ha kört ett antal andra lopp, bestämde han att han ville bli en racingförare.

Enzo gjorde några tävlingar, en gång slutade tvåa på Targa Florio under körning för Alfa Romeo. En gång i 1923 samtidigt ett lopp på Circuit i Sivocci i Ravenna, han blev kontaktad av greve Enrico och grevinnan Paolina Baracca som gav Enzo sin sons skvadron emblem (deras son hade dött i kriget), vilket var den berömda dansande häst på en gul sköld.
Medan Enzo Ferrari var med Alfa Romeo, byggde han endast ett fåtal sportbilar som bärde hans namn och hade hans berömda stegrande häst emblem.
Ferrai började arbeta på den allra första Ferrari bilen, den 125 Sport, 1946. Denna bil startade en stor tradition att vinna för Ferrari. Sedan den första tävlingen i 1947, har Ferrari haft över 5.000 framgångar på tävlingsbanorna runt om i världen.

Idag Ferrari har fått ett antal produkter med sitt namn, hattar, jackor, skor och dofter, allt motorn entusiaster någonsin kunde önskar.
Visa Mer