Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Estée Lauder Aftershave & Herrparfymer

Etablerad mycket tidigare än många aftershave och doft företag, huset av Estee Lauder var en av kosmetika, skönhets-och parfym giganters grundare för både män och kvinnor att etablera sig i det som var inställt på att bli en av de mest lukrativa och eftertraktade marknaderna i världen. Ursprungligen grundades av Joseph Lauder och hans fru Estee Lauder tillbaka 1946, i dag är företaget nu en av de ledande tillverkare och marknadsförare av prestige hudvård, smink, doft och även hårvårdsprodukter.

Huvudkontoret för närvarande baserad i Manhattan, New York och när 1960-talet hade kommit fanns kontor baserade runt om i världen, först i London och Hongkong. Här finns nu sig vara en global organisation med helägda eller majoritetsägda och drivna kontor i över 40 länder och territorier och 27 välkända varumärken nu under sitt paraply.

1964, mycket tidigare än de flesta andra doftföretag hade till och med etablerats eller tänkt på, Estee Lauder varumärke startade sitt andra varumärke känt som Aramis och detta företag producerade dofter och grooming produkter för män. Välfärden för män fick ytterligare stöd när i 1976 varumärket Clinique blev den första kvinnliga kosmetiska företag att införa en andra linje för den manliga befolkningen och det är fortfarande en av de mest populära hudvårds varumärken för män i dag.

Allt eftersom åren gick på populariteten av denna gigant växte och listan med namn på deras böcker blev mer och mer omfattande, med Lauder förvärvnings företag som Michael Kors, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Sean John Parfym och mer nyligen Smashbox Cosmetics, vilka de köpte i 2010. Även Estee Lauder tyvärr gick bort år 2004, hanteringen av denna doft jätte fortfarande kontrolleras av Lauder familjen med sin son och sonson starkt involverade. Balansen att det är ett familjeägt företag, men också med medlemmar av både manliga och kvinnliga generationen vara med innebär att de behov för män och kvinnor ständigt övervakas och betraktas genom alla vägar som företaget ger sig på.

Till skillnad från många doft, rakvatten och företags jättar, Estee Lauder är känd för att använda sin berömmelse, rikedom och framgång i ett försök att hjälpa andra som inte kanske är så lyckligt lottade som de är. De är mycket engagerade i Breast Cancer Awareness Campaign, något vilka i själva verket lanserades av Evely H.Lauder, dotter till Estee. Kampanjen ensam har donerat över 10 miljoner dollar och fortsätter att sprida medvetenhet över hela världen för denna livsförändrande problem.

Sedan början av 2000 har Estee Lauder varumärket utsatts för kritik och beröm, däribland att vara föremål för en bojkott-kampanj, når rubrikerna för djurförsök och en gång finns med i förteckningen över stödkontroversiella kampanjer. Detta har dock inte dämpat deras enorma framgång och denna gigant är definitivt en av dem som kommer att finnas kvar under mycket lång tid framöver.
Visa Mer