Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Elizabeth Taylor Aftershave & Herrparfymer

Elizabeth Taylor var en ledande barnstjärna vid en ålder av 12 efter sin insats i MGM: s National Velvet. Det dröjde inte länge förrän hon blev en seriös vuxen skådespelerska med filmer som Giant (från 1956), Raintree County (från 1957) och Butterfield 8 (från 1960). Men med de stora rollerna på skärmen, kom världens uppmärksamhet utanför bild, framför allt på grund av en rad kända och / eller rika män och en rad hälsokriser hela sitt liv. För att uttrycka det enkelt, har Elizabeth Taylor levt ett liv långt mer spännande och dramatiskt än någon film hon någonsin dök upp i och förmodligen de flesta andra filmen du skulle kunna nämna.
Under 1990-talet har hon utvecklat en framgångsrik serie dofter som fortsätter att växa.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.