Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Ed Hardy Aftershave & Herrparfymer

Ed Hardy fann sin plats i modevärlden efter att den första Hardy-kollektionen, designad av Sarah Larson, kom ut på marknaden. Bakom projektet stod dock Christian Audigier, en fransk designer och entreprenör som varit i branschen sen fjortonårsåldern. Audigier, som länge designat kläder, upptäcktes av en av cheferna på Macken Jeans och de erbjöd honom en chans att jobba för dem i New York. Fransmannen var knappt tjugo och jobbade redan med toppmärken som Guess, Levis, Diesel och American Outfitters. Han flyttade senare till Los Angeles och påbörjade ett samarbete med Von Dutchs ägare, Kenneth Howard, som ledde till stora framgångar. De splittrades 2004 varpå Audigier grundade ett nytt märke, Ed Hardy, inspirerat av tatueraren Don Hardys färgrika och detaljerade tatueringsstil.

2008 lanserade märket sina första dofter, Ed Hardy for Women och Ed Hardy for Men. Dofterna lyckades fånga Audigiers vision med fräscha, aromatiska noter och häftigt formgivna flaskor - det blev såklart succé. Efter det första släppet kom det ut en rad Ed Hardy-parfymer på marknaden. Några av de bästa är citrusdoftande orientaliska Love & Luck (2008), den aromatiska Hearts & Daggers (2009), den maskulint varma och kryddiga Born Wild (2010), den aromatiska och fräscha Villain for Men (2011) och den myskdoftande Skulls & Roses for Him (2012).
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.