Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Davidoff Aftershave & Herrparfymer

Zino Davidoff föddes i Ukraina 1906. Hans far var en judisk tobakshandlare som på grund av det politiska trycket i Kiev fick fly till Schweiz. Familjen öppnade snart en tobaksbutik och fortsatte sin handel i det nya hemlandet. Zino själv gav sig efter att han gått ut skolan 1924 ut på en resa genom Sydamerika för att lära sig mer om familjeaffärerna. Han reste genom Brasilien, Argentina och Kuba, och arbetade också på en tobaksplantering.

Efter att han återvänt till Schweiz använde han sin nyvunna kunskap och erfarenhet för att bygga ut familjens butik till en framgångsrik affärsorganisation och tack vare Schweiz politiska neutralitet undslapp dem till stor del andra världskrigets förödande effekter.

Davidoff växte och 1070 sålde Zino sitt företag till Max Oettinger för en stor summa. Rättigheterna till produktnamnet såldes senare, under 2006, för över 500 miljoner euro. På åttiotalet gav sig Davidoff in i ett flertal nya branscher och det var under denna tid man började tillverka det många känner igen märket för idag, nämligen parfymer., vilka man sedan länge utvecklar i nära samarbete med världskända Coty. Bland de mest kända Davidoff-dofterna hittar man originalet, Davidoff for Men (1984), den maskulina Zino Davidoff (1988) och den tidlösa klassikern Cool Water (1988). Andra populära dofter är den aromatiska och orientaliskt inspirerade Davidoff Relax (1990), den fräscht kryddiga Echo for Men (2003), den varma och vedaktiga Silver Shadow (2005), den citrusaktiga och trädoftande Adventure for Men (2008), den orientaliska och eldiga Hot Water for Men (2009), den aromatiska och citrusdoftande Champion (2010) och den moderna, pulveraktiga och väldigt aromatiska The Game (2012), för att nämna ett fåtal.

Som märke och koncept står Davidoff för att ta vara på varje tillfälle och göra det yttersta av det.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.