Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Davidoff Aftershave & Herrparfymer

Zino Davidoff föddes i Ukraina 1906. Hans far var en judisk tobakshandlare som på grund av det politiska trycket i Kiev fick fly till Schweiz. Familjen öppnade snart en tobaksbutik och fortsatte sin handel i det nya hemlandet. Zino själv gav sig efter att han gått ut skolan 1924 ut på en resa genom Sydamerika för att lära sig mer om familjeaffärerna. Han reste genom Brasilien, Argentina och Kuba, och arbetade också på en tobaksplantering.

Efter att han återvänt till Schweiz använde han sin nyvunna kunskap och erfarenhet för att bygga ut familjens butik till en framgångsrik affärsorganisation och tack vare Schweiz politiska neutralitet undslapp dem till stor del andra världskrigets förödande effekter.

Davidoff växte och 1070 sålde Zino sitt företag till Max Oettinger för en stor summa. Rättigheterna till produktnamnet såldes senare, under 2006, för över 500 miljoner euro. På åttiotalet gav sig Davidoff in i ett flertal nya branscher och det var under denna tid man började tillverka det många känner igen märket för idag, nämligen parfymer., vilka man sedan länge utvecklar i nära samarbete med världskända Coty. Bland de mest kända Davidoff-dofterna hittar man originalet, Davidoff for Men (1984), den maskulina Zino Davidoff (1988) och den tidlösa klassikern Cool Water (1988). Andra populära dofter är den aromatiska och orientaliskt inspirerade Davidoff Relax (1990), den fräscht kryddiga Echo for Men (2003), den varma och vedaktiga Silver Shadow (2005), den citrusaktiga och trädoftande Adventure for Men (2008), den orientaliska och eldiga Hot Water for Men (2009), den aromatiska och citrusdoftande Champion (2010) och den moderna, pulveraktiga och väldigt aromatiska The Game (2012), för att nämna ett fåtal.

Som märke och koncept står Davidoff för att ta vara på varje tillfälle och göra det yttersta av det.
Visa Mer