Sommarens slutrea är igång! Uförsäljning av alla produkter! Upp till 75% RABATT

Cristiano Ronaldo Aftershave & Herrparfymer

Cristiano Ronaldo är en portugisisk fotbollsspelare som har blivit en av 2000-talets mest framgångsrika och välkända idrottsmän. Han är också en av de dyraste spelarna någonsin och hans transfer från United till Real Madrid 2009 kostade nästan 800 miljoner kronor, vilket var ett världsrekord. Han släppte sin första doft, den fräscha och aromatiska Legacy 2015.

Ronaldo föddes i Madeira, Portugal. Han växte upp på ön Funchal med en fotbollstokig pappa som jobbade med det lokala fotbollslaget. Det var därför inte så oväntat att Ronaldo skulle börja spela själv och när han väl började gick det väldigt bra direkt. Snart spelade han med de bästa lokala klubbarna. Som tonåringen var det nära att han fick sluta spela helt på grund av ett hjärtfel, men efter en komplicerad operation kunde han börja spela igen bara några dagar efter att han lämnade sjukhuset.

Som 14-åring blev Ronaldo erbjuden en plats i laget Sporting CP och han lämnade hemstaden för att fokusera helt på fotbollen. Han lyckades till och med övertala sina föräldrar att låta honom sluta gå i skolan så att han kunde koncentrera sig fullt ut på fotbollen. Hans otroliga dribblingar gjorde honom till en stjärna i Sporting CP och han flyttades upp till förstalaget inom ett år. Snart var det många engelska klubbar som började intressera sig för portugisen. Han skrev kontrakt med Manchester United 2003 som tonåring och han fick den stora äran att bära tröjan med nummer 7 - ett legendariskt nummer i Manchester United som tidigare burits av legender som George Best och David Beckham. Intressant nog har båda de spelarna också släppt dofter, vilket inte är helt vanligt i fotbollsvärlden.

Christiano Ronaldo tekniska talanger, intensiva dribblingar och förmåga att attackera från alla delar av planen har gjort honom hyllad över hela världen. Efter sex framgångsrika år med United gick han över till Real Madrid där han spelat sedan dess. Han är nu en riktig fotbollslegend och det talas till och med om att en Ronaldo-film är på gång! Enligt uppgift är fotbollsstjärnan idag värd mer än 1 miljard kronor.

Legacy (2015) är en fräsch och maskulin doft med bergamott, äpple, kanel och örter på ambra, patchouli och rökig och vedartad vetiver. Detta världens första Ronaldo aftershave och har utmärkt hållbarhet och en lite mystisk rökighet blandad med klassiska fräscha och aromatiska noter. Den är den perfekta sportiga doften för fotbollsfans och nu finns också Cristiano Ronaldo Legacy i ett presentset med en parfymerad duschgel.

Se mer
Se Recensioner
Cristiano Ronaldo Legacy Gift Set 30ml EDT + 150ml Shower Gel
(1)
Cristiano Ronaldo Legacy Gift Set 30ml EDT + 150ml Shower GelCristiano ronaldo
Peter Hansson windahl,
Recension av "Cristiano Ronaldo Legacy Gift Set 30ml EDT + 150ml Shower Gel" version

En mycket bra parfym som doftar skit gott, hyfsat snabb leverans , men ni måste ta in fler såg att den va slut. har rekommenderat parfymen till mina kompisar som kommer beställa den så fort ni har den, Mvh peter

Cristiano Ronaldo Tidslinje

2014
2018
2016
2016
Legacy Private Edition
LEGACY PRIVATE EDITION

Legacy Private Edition från Cristiano Ronaldo är en orientalisk...

2015
2015
Legacy
LEGACY

Legacy från Cristiano Ronaldo är en vedartad och aromatisk doft...

Cristiano Ronaldo
Kollektioner
FRÅN
185 kr
Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo CR7
FRÅN
231 kr
Cristiano Ronaldo Legacy
LEGACYLegacy från Cristiano Ronaldo är en vedartad och aromatisk doft...
FRÅN
343 kr
Cristiano Ronaldo Legacy Private Edition
LEGACY PRIVATE EDITIONLegacy Private Edition från Cristiano Ronaldo är en orientalisk...