Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Calvin Klein Aftershave & Herrparfymer

Calvin Klein är född och uppvuxen i New York. Han gav sig tidigt in i modebranschen och hans märke är idag en av de absolut största på marknaden. Mest kända är man kanske för sina underkläder med den karaktäristiska logotypen runt midjan. Företagets högkvarter ligger kvar i Midtown på Manhattan i New York och ägs nu av det amerikanska klädesgiganten Philips-Van Heusen (PVH) som köpte Calvin Klein i December 2002. Calvin Klein har fortsatt att växa från dagen det kom till och har förutom kläderna haft många framgångar med sina dofter.

Calvin Klein är ett paraplyföretag som har 10 märken under sitt styre, deras olika märken är färgkodade. Det mest kända är Calvin Klein Collection – en Kollektion av exklusiva designerkläder för män och kvinnor, detta märke går under svart, färgen återfinns på ettiketten i kläderna. ck, Calvin Klein, har nyligen tagit plats med en sportig nisch och har tilldelats färgen grå. Calvin Klein är ett märke med baskläder för män och kvinnor och har en vit ettikett. Calvin Klein Jeans är ett av de mest framgångsrika denimmärkena någonsin. Det är inte bara kläder som har bidragit till Calvin Kleins framgång, utan också heminredning (Calvin Klein Home) sängkläder, (The Khaki Collection, som upphörde 2008, golfutrustning (Calvin Klein Golf) Underkläder (Calvin Klein Underware) Klockor (Calvin Klein Watches & Jewellery) och så självklart en stor kollektion av parfymer, män, kvinnor och unisex. (CK One Lifestyle Brand)

Deras första doft för män lanserades 1981 och hette ”Calvin” Vilken visade sig vara otroligt populär bland Calvin's fanbase och detta uppmuntrade honom till att släppa fler kollektioner som ännu, tills nu, är populära. Några av de bäst kända kollektionerna är Eternity for Men (1990), Escape for Men (1993) Eternity Summer for Men (ny doft varje år) samt Obsession for Men (1986) som fortfarande är en favorit hos många. Det finns mer än 30 aftershaver och parfymer för män ute i butik och denna siffra kommer garanterat att stiga.

Genom åren har Calvin Klein haft en turbulent resa på marknaden, de var nästan bankrutta på grund av hans övermod, men sedan vann han några av de mest åtråvärda priserna inom modevärlden. Han var 1974 den första modeskaparen som fick pris i design för både herr&dammode, från CFDA (Council of Fashion Designers of America) han kom att vinna pris av dem 1981, 1983 och 1993.
Visa Mer