Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Calvin Klein Aftershave & Herrparfymer

Calvin Klein är född och uppvuxen i New York. Han gav sig tidigt in i modebranschen och hans märke är idag en av de absolut största på marknaden. Mest kända är man kanske för sina underkläder med den karaktäristiska logotypen runt midjan. Företagets högkvarter ligger kvar i Midtown på Manhattan i New York och ägs nu av det amerikanska klädesgiganten Philips-Van Heusen (PVH) som köpte Calvin Klein i December 2002. Calvin Klein har fortsatt att växa från dagen det kom till och har förutom kläderna haft många framgångar med sina dofter.

Calvin Klein är ett paraplyföretag som har 10 märken under sitt styre, deras olika märken är färgkodade. Det mest kända är Calvin Klein Collection – en Kollektion av exklusiva designerkläder för män och kvinnor, detta märke går under svart, färgen återfinns på ettiketten i kläderna. ck, Calvin Klein, har nyligen tagit plats med en sportig nisch och har tilldelats färgen grå. Calvin Klein är ett märke med baskläder för män och kvinnor och har en vit ettikett. Calvin Klein Jeans är ett av de mest framgångsrika denimmärkena någonsin. Det är inte bara kläder som har bidragit till Calvin Kleins framgång, utan också heminredning (Calvin Klein Home) sängkläder, (The Khaki Collection, som upphörde 2008, golfutrustning (Calvin Klein Golf) Underkläder (Calvin Klein Underware) Klockor (Calvin Klein Watches & Jewellery) och så självklart en stor kollektion av parfymer, män, kvinnor och unisex. (CK One Lifestyle Brand)

Deras första doft för män lanserades 1981 och hette ”Calvin” Vilken visade sig vara otroligt populär bland Calvin's fanbase och detta uppmuntrade honom till att släppa fler kollektioner som ännu, tills nu, är populära. Några av de bäst kända kollektionerna är Eternity for Men (1990), Escape for Men (1993) Eternity Summer for Men (ny doft varje år) samt Obsession for Men (1986) som fortfarande är en favorit hos många. Det finns mer än 30 aftershaver och parfymer för män ute i butik och denna siffra kommer garanterat att stiga.

Genom åren har Calvin Klein haft en turbulent resa på marknaden, de var nästan bankrutta på grund av hans övermod, men sedan vann han några av de mest åtråvärda priserna inom modevärlden. Han var 1974 den första modeskaparen som fick pris i design för både herr&dammode, från CFDA (Council of Fashion Designers of America) han kom att vinna pris av dem 1981, 1983 och 1993.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.