Cacharel Aftershave & Herrparfymer

Högkvarteret befinner sig numer i Istanbul, butiker finns i 9 olika länder, detta franska mode & dofthus har inte alltid varit framgångsrika, inte alltid haft tur, eller pengar. Allt började 1958 när Jean Bousquet, som råkade vara innehavare av ett skräddarcertifikat bestämde sig för att åka till Paris för att designa sin första kollektion i en liten studio. Han möttes av stor succé och startade då Cacharel, ett namn som komma att bli på allas läppar.

Det var tack vare många olika faktorer han lyckades – mest på grund av att han lyckades få med en av sina skjortor på omslaget av Elle Magazine 1963, en sommarskjorta som var tunn, ofta randig eller rutig gjord av mjuk bomull den kom att hamna i alla skyltfönster runt om i världen. Tack vare hans skjortor lyckades han entra 70-talet som en mycket berömd modedesigner.

Cacharel är ett mycket särpräglat märke på internationell nivå, mycket tack vare deras expertis inom teknologi. Till exempel Amor Amor presenterades nyligen som ett av de ledande märkena inom sociala medier. Deras Facebooksida har gjort sin parfym till en fiktiv karaktär och på så sätt kan deras följare lättare relatera och följa med på dess äventyr. Parfymen Amor Amor är och förblir en av de bäst säljande dofterna för Cacharel, de nådde toppen då de introducerade en komplementerade doft för män som kallas ”Amor Pour Homme” år 2006. Som namnet föreslår är denna delikata, manliga, sensuella doft med rosor i hjärtat, designad för en förälskad man.

Andra rakvatten och cologner för män är Amor pour Homme Sunshine, en sommardoft som härstammar från Amour Pour Homme, som aldrig kommer att gå ur tiden ”Amour pour Homme Tentation” (2008) är en mustigare och mer rökig doft som skapades för att paras ihop med den kvinliga varianten – Amor Tentation, och tillslut också Cacharel pour Homme (1981) som var först ut med att lanseras av deras dofter för män, den skulle symbolisera naturen och 80-talet och de äventyr som människor gav sig ut på tillsammans.

Se mer
Se Recensioner
Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml Sprej
(6)
Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml SprejToppen doft till ett bra pris!
Sarkis Sarkissian,
Recension av "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml Sprej" version

Härlig och en klassisk herrdoft som hör hemma i min parfymsamling. Utmärkt pris och snabb leverans.

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml SprejEn vacker parfym
Sezgin Kandemir,
Recension av "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Sprej" version

Jag rekommenderar det till alla som köpte det här, eftersom det är en säker plats där jag gillar doften

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml SprejBÄSTA OLD SCHOOL DOFTEN*****
Amir,
Recension av "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml Sprej" version

Denna superfina tidlösa doften som lanserades 1981 ,Är en träig,aromatisk blommig citrus samt super fräsch maskulin.den är en 10* doft En sann mästerverk en sann HIDDEN GEM**********. Toppnoter:muskot,lavendel,bergamott,salvia,Hjärtnoter:cyklamen,nejlika,jasmin,ylang-ylang,liljekonvalj.Basnoter:gran,bärnsten,sandelträ,mysk,ekmossa,cederträ,vetiver,Näsan bakom denna superfina tidlösa samtida doften är MR.Gerad Grupy..Denna doft är minst 75% som Loewe 7-Loewe imitt tycke.!! Långtliv minst 6timmar. Doft 10/10*.pris på denna webbsidan är 10****!! Köpte först en som blind köp och det var woowwww******. då satt jag ner och beställde ett par till som back-up. bästa doft som passar Sverige24/7!!Tck o cheers

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml SprejEN SANN MÄSTERVERK*****
Amir,
Recension av "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml Sprej" version

Denna superfina doften som lanserades 1981 är en sann mästerverk och näsan bakom denna doft är Gerad Goupy.Den är träig aromatisk samt blommig citrus doft fast mycket maskulin,en sann mästerverk som sagt.Toppnoter: muskot,lavendel,bergamott,salvia.Hjärtnoter: cykamen,nejlika,jasmin,ylang-ylang,liljekonvalj samt geranium,Basnoter: gran,bärnsten sandelträ,mysk,ekmossa,cederträ,vetiver, långtliv6+.doft 10/10,passar bäst 24/7.pris 10/10 hos denna site. denna doft är 75% som Loewe 7-LOEWE i mitt tycket. Den bästa old school doft där ute,en hidden gem som är tidlös fastpassar alla som vill impa på sin tjej date and so on!!cheers

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml SprejEN TIDLÖS IKON*****
Amir,
Recension av "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml Sprej" version

Kort och gott: som vanligt köpte denna super fina doften som blind köp!! woowww ...en ikon*****!! då beställde en till på direkten som back-up!! väntar bara att de för mer hem:) det är fräsch kryddig,aromatisk,träig .blommig,samt citrus!! den lanserades 1981 och näsan bakom är GERARD GOUPY!! denna doft är 90% som L'eau du Gouverneur-Comptoir.Sud Pacifique samt 75% som Loewe 7- Loewe !!det är en av super bästa doftar för kallare väder samt för kvällar på varma väder. stilrena och tidlösa doft som jag gillar den super jätte mycket samt min tjej älskar den såååå mycket med,även hon tycker att den är en unisex doft fast jag tycker och vet att den är så manlig doft:) ! Bästa köp*****!Tack&cheers

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml SprejBästa tidlösa vedartad doft*****
Amir,
Recension av "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 100ml Sprej" version

Denna super fina vedartad och fräscha doften som lanserades 1981, denna doft är fräscka kryddig samt aromatisk, vedartad,blommig,citrus,elegant doft,väldigt maskulin det är ett sant mästerverk.!! Toppnoter: Muskot,Levandel,Bergamott,Saliva. Middelnoter: Cyklamen,Nejlika,Jasmin,Ylang-Ylang,Liljekonvalj samt Geranium.Basnoter:Gran,Bärnsten,Sandelträ,Mysk,Ekmossa,Cederträ samt Vetiver,TIDLÖS DOFT!!!!Den är designd av Gerard Goupy! jag tycker den är 75% liksom Loewe 7-LOEWE!! Longevity(Långt liv) 6 Timmar!!

Cacharel Tidslinje

1980
2009
2008
2008
Amor Amor Tentation
AMOR AMOR TENTATION

Amor Amor Tentation för män öppnar med noter av mandarin och...

2006
2006
Amor Pour Homme
AMOR POUR HOMME

Amor Pour Homme av Cacharel. Detta är en aromatisk och vedartad...

1981
1981
Pour L'Homme
POUR L'HOMME

Pour L'Homme av Cacharel. Detta är en fräsch och vedartad doft...

Cacharel
Kollektioner
FRÅN
395 kr
Cacharel Pour L'Homme
POUR L'HOMMEPour L'Homme av Cacharel. Detta är en fräsch och vedartad doft...