Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Bvlgari Aftershave & Herrparfymer

Bildades i slutet av 1800-talet, det lyxiga italienska klädes & herrparfymsgiganten Bvlgari. Grundaren Sotirios Voulgaris kom ifrån Grekland, Bvlgari är hans efternamn översatt till Italienska och det blev också i Italien där han kom att etablera sitt märke 1877. Första butiken öppnade han i sin hemstad Paramythia i Grekland, han kom senare att expandera till Rom 1884 där han öppnade sin andra butik på via Sistina. Detta var innan han valde att flytta sitt flagskepp till via dei Condotti. Han fick hjälp att öppna upp denna butik 1905 av sina två söner.

Bvlgari expanderade internationellt med butiker i flera modemetropoler under 1970-talet. I många år hade märket en egen utställningslokal i New York's "The Pierre Hotel" som är ett stort lyxhotell som vätter mot Central Park. Under 1980-talet bestämde deras VD att han ville ha mångfald och valde därmed att börja producera accessoarer för män, så som bilder, plånböcker och annat lädergods. För att kunna skilja sig ifrån mängden ville Bvlgari försäkra sig om att deras smyckesdesign vad utpräglad och egenartad ofta med vågade & arkitektur inspirerade designer. De är också välkända för att de inkluderar olika stenar i färg i unika format. Varje Bvlgarismycke har ett unikt serienummer som är registrerat hos företaget.

Märket har omkring 300 butik över världen, de flesta ligger på de några av världens lyxigaste shoppingkvarter. Den största butiken är 10-våningar stor och ligger i Bvlgari Ginza Tower i Tokyo med 940 kvadratmeter med butiksyta, med resturang och bar. Under tidigt 90-tal visade Bvlgari var skåpet skall stå när de släppte sin första aftershave "Bvlgari Pour Homme" 1996.

Frn första doften från Bvlgari släpptes 1992 och var kontroversiellt nog en unisex-doft med namnet Eau Parfumee au The Vert. De har idag släppt många olika dofter för att kunna följa upp sin succé, både för män och för kvinnor. En av deras första cologner för män var Bvlgari Pour Homme, de valde att följa upp denna med en vardagsparfym för kvinnor, Bvlgari Eau Fraiche. Andra dofter som har släppts är Aqva Pour Homme, Bvlgari Man samt Aqva Amara (2014)
Visa Mer