Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Bond No 9 Aftershave & Herrparfymer

I det New York baserade parfym huset föddes Bond No 9 i 2003. Redan från början dominerade doften och rakvattnet marknaden med sin udda, kantiga och unika designmönster, plus attityder til sina konsumenter och kritiker. De har producerat över 60 dofter för män och kvinnor tillsammans med flera unisex dofter. Kunder kan till och med blanda och buteljera sin egen skräddskydda metro-doft som gör Bond No9 ett av de mest exklusina och önskevärda dofter att äga.

Till skillnad från de flesta andra parfymer och aftershave producenter, en av skillnaderna om en Bond No 9 doft kollektion är att majoriteten av dofterna för enskilda könen. Det finns vissa dofter som har utformats speciellt för män eller kvinnor, dock är de inte tillgänglia alltid.De flesta dofter som Bond No 9 har producerat omfattar många New York stadsdelar, stränder och platser, samt exklusiva co-märkesvaror doft produktioner för Saks Fifth Avenue och Harrods. De flesta av dofterna är baserade runt New York kvarter, inslusive Central Park South, Madison Square Park, Manhattan och många andra. Detta företag inte bara erbjuder en stor kollektion av parfymer, de producerar lujs, pocket spray, kropps krämer och begränsade upplaga flaskor täckta av Swarovski kristaller.

De tidigaste kollektioner av rakvatten släpptes 2003 och innehåller Riverside Drive, H.O.T Always, Chez Bond och Great Jones. De nyare dofter för Män har utvecklat en mer specifik, manligt orienterade titel för att ge dem självständigheten de förtjänar , till exempel "I Love New York for Fathers" (2012), "I Love New York for honom" (2011) och "The Scent of Peace for honom "(2013). Enkelt i titeln, men lätt att skilja , dessa maskulina dofter packar en punsch men är alla mycket unika och individuella i doften , många timmar av kärlek reflekteras, omsorg och uppmärksamhet som har injicerats i att utveckla dessa eftertraktade dofter. "I Love New York för honom" är frisk kryddig och aromatisk men I Love New York för Fathers är framför allt citrus noter medan de äldre dofter som Chez Bond och Great Jones Bond har övervägande träiga noter.

Bond No 9 fortsätter att främja en stark känsla av gemenskap genom deras Parfymer och aftershave och deras varumärken, kampanjer och partnerskap. Det läggs stor vikt på att stödja miljön, samhället och staten New York , till exempel alla produkter är närproducerade för att stimulera den lokala ekonomin i New York storstadsområde. Under 2007 Bond No 9 började en licens samarbete med Andy Warhol Foundation for Visual Arts, vilket möjliggör skapandet av dofter som bär Warhol namn, med flask designer som inspireras av hans ikoniska konstverk. Trots detta partnerskap kom till ett slut 2013, Bond No 9 höll dofterna, men bytt namn och packade om dem.
Visa Mer