Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Banana Republic Aftershave & Herrparfymer

Grundat 1978 av Man & Hustru, Mel & Patricia Ziegle, Banana Republic blev snabbt och fortsätter än idag att vara en av de största klädesgiganterna inom Herrmode. Med nästan 700 butiker i 32 länder är företaget världsomspännande,

Banana Republic har vuxit under sina 35 år på marknaden och kan nu skryta diverse olika klädkollektioner, så som Edition by Banana Republic, BR Monogram- en kollektion som har inspirerats av enastående tyger och distinktiva detaljer och en stil som porträtterar moderna silhuetter. De har också Luxe Leisure, Heritage - en modern kollektion som har inspirerats av arvet från Banana Republic samt Elevated Work.

För att kunna matcha lanseringen av deras första doft för kvinnor (Banana Republic W) 1995 valde Banana Republic att lansera en doft för män året efter som namngavs Banana Republic M, enkel men effektiv marknadsföring. Sedan dess har de fortsatt att lansera parfymer och de har däribland också lanserat 2 Unisex-dofter, 1995 respektive 2008 samt många dofter för män med starka namn, så som Black Walnut (2006), Cordovan, Slate (2006), Republic of Men (2009), Republic of Men Essence (2012) samt de senaste kollektionerna Wildblue och Wildblue Noir launched in 2012 / 2013.

Omgivna av stil, karisma och mångsidighet har denna kollektionen av parfym och aftershave för män fortsatt att dominera doftvärlden. Banana Republic har förekommit i flera topplistor som bäst sålda doft. Då de fortsatte växa har de jobbat hårt för att finslipa fasaden har de lanserat olika kollektioner med olika teman, t.ex. Mad Men, Milly NY och Anna Karenina vilket låter dem förbli fokuserade, moderna, nutida, vågade och uppdaterade med de senaste trenderna och detsamma gäller för deras dofter. De mest markanta och urskiljande noterna bland deras dofter är vedartade vilket innebär att de uppmuntrar sina manliga kunder att vara högljudda och stolta över Banana Republics produkter.
Visa Mer