Banana Republic Aftershave & Herrparfymer

Grundat 1978 av Man & Hustru, Mel & Patricia Ziegle, Banana Republic blev snabbt och fortsätter än idag att vara en av de största klädesgiganterna inom Herrmode. Med nästan 700 butiker i 32 länder är företaget världsomspännande,

Banana Republic har vuxit under sina 35 år på marknaden och kan nu skryta diverse olika klädkollektioner, så som Edition by Banana Republic, BR Monogram- en kollektion som har inspirerats av enastående tyger och distinktiva detaljer och en stil som porträtterar moderna silhuetter. De har också Luxe Leisure, Heritage - en modern kollektion som har inspirerats av arvet från Banana Republic samt Elevated Work.

För att kunna matcha lanseringen av deras första doft för kvinnor (Banana Republic W) 1995 valde Banana Republic att lansera en doft för män året efter som namngavs Banana Republic M, enkel men effektiv marknadsföring. Sedan dess har de fortsatt att lansera parfymer och de har däribland också lanserat 2 Unisex-dofter, 1995 respektive 2008 samt många dofter för män med starka namn, så som Black Walnut (2006), Cordovan, Slate (2006), Republic of Men (2009), Republic of Men Essence (2012) samt de senaste kollektionerna Wildblue och Wildblue Noir launched in 2012 / 2013.

Omgivna av stil, karisma och mångsidighet har denna kollektionen av parfym och aftershave för män fortsatt att dominera doftvärlden. Banana Republic har förekommit i flera topplistor som bäst sålda doft. Då de fortsatte växa har de jobbat hårt för att finslipa fasaden har de lanserat olika kollektioner med olika teman, t.ex. Mad Men, Milly NY och Anna Karenina vilket låter dem förbli fokuserade, moderna, nutida, vågade och uppdaterade med de senaste trenderna och detsamma gäller för deras dofter. De mest markanta och urskiljande noterna bland deras dofter är vedartade vilket innebär att de uppmuntrar sina manliga kunder att vara högljudda och stolta över Banana Republics produkter.

Se mer

Banana Republic Tidslinje

1994
2013
2012
2012
Republic of Men Essence
REPUBLIC OF MEN ESSENCE

Republic of Men Essence by Banana Republic. Detta är en fräsch...

2009
2009
Republic of Men
REPUBLIC OF MEN

Republic of Men av Banana Republic. Detta är en fräsch och...

2007
2007
Black Walnut
BLACK WALNUT

Black Walnut av Banana Republic. Detta är en vedartad doft för...

Cordovan
CORDOVAN

Cordovan av Banana Republic. Detta är en aromatisk och vedartade...

2006
2006
Slate
SLATE

Slate av Banana Republic. Detta är en aromatisk doft för män....

1996
1996
M
M

1995
1995
Classic
CLASSIC

Classic av Banana Republic. Detta är en fräsch doft för både...

Banana Republic
Kollektioner
FRÅN
355 kr
Banana Republic Black Walnut
BLACK WALNUTBlack Walnut av Banana Republic. Detta är en vedartad doft för...
FRÅN
259 kr
Banana Republic M
M