Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Baldessarini Aftershave & Herrparfymer

Werner Baldessarini grundade märket med samma namn år 1994 efter att ha arbetat på Hugo Boss och tagit emot den åtråvärda Michael Award för sitt modeskapande.

Baldessarini ägnar sig i förstahand åt herrkläder, parfymer och hygienartiklar. De mest populära Baldessarini-dofterna för män är Del Mar, Strictly Private och Ambré.

2002 släpptes Baldessarini by Baldessarini Eau de Cologne For Men, en aromatisk och vedartad doft för män. Året därpå fick företaget ta emot ett flertal priser för sina dofter, både för själva doften och formgivningen. En annan mycket uppskattad doft är Ambré (2007), en maskulin doft med ambra, lädernoter och inslag av frukt. Del Mar (2005) är en fräsch, kryddig och fruktig doft men svartpeppar och bergamott medan Private Affairs (2011) är en vedartad och pulveraktig doft med noter från olika ädla träslag. Baldessarini har även släppt en rad parfymerade grooming-produkter med doften.

Modellen Baptiste Giabiconi och skådespelaren Aiden Shaw har gjort reklamkampanjer för märket. En av världens mest kända bartenders, Charles Schumann, var ansiktet för doften Secret Mission (2012). Dofterna görs i samarbete med doftmakarna IFF.
Visa Mer