Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Antonio Puig Aftershave & Herrparfymer

Antonio Puig Castelló började sälja parfymer och kosmetika 1914, och än idag bär företaget hans namn. Efter några år av försäljning lanserade man sin första egna produkt, Milady, vilket också var det första moderna läppstiftet att tillverkas i Spanien. Även om företaget idag är en stor internationell organisation är det fortfarande helt och hållet familjeägt. Antonio Puigs fyra söner fortsatte inom familjeföretaget och tog så småningom över sin fars affärsimperium.

På 60-talet började företaget expandera. Man byggde bland annat sina egna laboratorier och fick på så sätt mer kontroll över sina parfymer och sminkprodukter. Den första parfymfabriken byggdes i Chartres, Frankrike genom ett tidigt samarbete med Paco Rabanne.

En senare men mycket viktig utveckling var att Puig anställde den sydamerikanska modedesignern Carolina Herrera och gav henne en plattform att skapa och marknadsföra sina egna parfymer på. Detta blev stor succé och det ledde till att allt fler kändisar, märken och skapare började samarbeta med Puig på egna dofter. Än idag säljer de dofter från bland annat Shakira och Comme de Garcons.

Idag är Antonio Puig ett respekterat parfymeri med ett flertal distinkta dofter för män, såsom den fräscha Agua Brava (1968), den vedartade och aromatiska Quorom (1982), den kryddiga och blommiga Aqua Quorum (1994) och den kryddiga Quorom Silver (2005) för att nämna ett fåtal.
Visa Mer