Tjäna Poäng På Varje Köp
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Antonio Banderas Aftershave & Herrparfymer

Antonio Banderas är en spansk skådespelare, regissör och producent. Han är en av Spaniens mest kända ansikten och har släppt en hel serie med dofter för män.

Han har varit med i en rad filmer, blanda annat Mambo Kings från 1992 som var hans första engelskspråkiga roll. Spy Kids (2011), The I Live In från 2011 som han vann bästa skådespelare för och Autómata från 2014 för att nämna ett fåtal. Han är rösten till allas vår favorit Mästerkatten I Stövlar från Shrekfilmerna och har också spelat hjälten Zorro.

Antonio Banderas första doft hette Diavolo och lanserades 1997. Banderas har sedan dess lanserat mer än 50 aftershaves och parfymer. I de påkostade reklamfilmerna spelar han ofta en förförisk och äventyrlig version av sig själv som alltid får flickan på slutet. Bland de mest populära Antionio Banderas-dofterna hittar vi Blue Seduction från 2007, en marin och ozonisk doft med saltvatten och fräsch melon med mint och grönt äpple som passar perfekt till kontoret eller en utekväll. Andra aftershaves från Banderas är hans Secret Collection. Secret från 2010 är en orientalisk och kryddig komposition, en lockande, mystisk och sensuell doft som är en av våra favoriter från Banderas. Golden Secret från 2011 är också mycket omtyckt. Banderas parfymer gör i samarbete med Puig, som är ett av Spaniens äldsta parfymhus. Golden Secret är en utsökt blandning av cederträ, ambra, muskotnöt, kummin, äppellikör, läder och svartpeppar.
Visa Mer