Tjäna Poäng På Varje Köp
Beställ Nu - Betala Inom 30 Dagar

Adidas Aftershave & Herrparfymer

Adidas grundades 1949 av två bröder vid namn Adolf & Rudolf Dassler. Företaget har sedan dess bytt händer ett antal gånger men har aldrig förlorat fokus när det gäller dess sanna passion; sport i alla dess former. Adidas är nu ett globalt fenomen och finns absolut överallt! Från golf till fotboll, tennisplanen till swimmingpoolen och till med OS erbjuder Adidas något för alla behov. Märket är känt för sina kvalitetsvaror och har förutom sin sportutrustning ett stort utbud av deodorant, duschprodukter och aftershaves. Oavsett om du springer maraton eller tar en lugn löprunda i skogen har Adidas något för just dig.

Adidas sortiment av dofter för herrar innehåller några riktiga kvalitetsdofter som bärs av män världen över såsom den aromatiska Active Bodies (1990), de gröna citrusnoterna i Dynamic Pulse (1997), the kryddiga buketten i Ice Dive (2001), den rikligt söta Victory League (2006), den aquatiska fräscheten i Fresh Impact (2009), dem gröna noterna i Intense Touch (2011), de balsamiska ackorden i Extreme Power och många, många fler.

Oavsett om du letar efter den där perfekta aftershaven, en uppfriskande duschgel eller en deodorant kommer vårt utbud av Adidas-produkter ha något för dig. Märkets kunnighet och expertis innebär också att du kan lita på att produkten håller hög kvalité och att den utvecklats just för sitt specifika syfte.
Visa Mer