Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Adidas Aftershave & Herrparfymer

Adidas grundades 1949 av två bröder vid namn Adolf & Rudolf Dassler. Företaget har sedan dess bytt händer ett antal gånger men har aldrig förlorat fokus när det gäller dess sanna passion; sport i alla dess former. Adidas är nu ett globalt fenomen och finns absolut överallt! Från golf till fotboll, tennisplanen till swimmingpoolen och till med OS erbjuder Adidas något för alla behov. Märket är känt för sina kvalitetsvaror och har förutom sin sportutrustning ett stort utbud av deodorant, duschprodukter och aftershaves. Oavsett om du springer maraton eller tar en lugn löprunda i skogen har Adidas något för just dig.

Adidas sortiment av dofter för herrar innehåller några riktiga kvalitetsdofter som bärs av män världen över såsom den aromatiska Active Bodies (1990), de gröna citrusnoterna i Dynamic Pulse (1997), the kryddiga buketten i Ice Dive (2001), den rikligt söta Victory League (2006), den aquatiska fräscheten i Fresh Impact (2009), dem gröna noterna i Intense Touch (2011), de balsamiska ackorden i Extreme Power och många, många fler.

Oavsett om du letar efter den där perfekta aftershaven, en uppfriskande duschgel eller en deodorant kommer vårt utbud av Adidas-produkter ha något för dig. Märkets kunnighet och expertis innebär också att du kan lita på att produkten håller hög kvalité och att den utvecklats just för sitt specifika syfte.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.