Tjäna Poäng På Varje Köp
10 kr Mängdrabatt
Endast Äkta Produkter
Beställ Nu - Betala Inom 14 Dagar

Acqua di Parma Aftershave & Herrparfymer

Acqua di Parma är ett anrikt italienskt företag som säljer parfymer och doftljus. De känns nog mest igen för sina ljusgula runda askar och sina fantastiska Eau de Colognes. Företaget började som en liten parfymmakare i Parma, Italien och har alltid varit inriktade på ljusa och lätta doftblandningar som är typiska för den regionen. Deras huvuddoft, Colonia, skapades 1916 och har en fräsch, citrusaktig och väldigt manlig doft gjord med naturliga ingredienser.

Det var först på 1930-talet som Acqua Di Parma nådde framgångar på internationell skala. Under denna tid blev dofterna väldigt populära i USA och särskilt bland Hollywood-eliten som såg dofterna som höjden av Italiensk sofistikation. Man började runt denna tid också introducerade doftljus och parfymer för kvinnor.

Märket är idag en del av lyximperiet LVMH och är större än någonsin. Trots att man nu är ett multinationellt företag håller man kvar i sina rötter och askar, flaskor och dofter tillverkas fortfarande mestadels för hand med de bästa Italienska ingredienserna. Man blåser till och med sitt eget glas för att försäkra sig om att man fortsätter att hålla den höga standard kunderna vant sig vid.

Deras mest kända och kanske också bästa doft för män är klassikern Colonia (1916), den fantastiskt fräscha och manliga Eau de Colognen som legat till grund för många senare dofter. Man har även introducerat en rad nya versioner av signaturdoften såsom Colonia Club (2015) med frisk mint och lavendel. På 90-talet introducerade man en ny produktserie där alla dofter var unisex, Blu Mediterraneo. Produktserien kretsar kring Medelhavet och använder lokala ingredienser. Ett exempel är Mirto di Panarea (2008) med färsk myrten och kalabrisk citron. Kollektionen Collezione Barbiere fokuserar på utsökta groomingprodukter för män och innehåller raklödder och aftershave med samma höga kvalité som företagets övriga produkter.
Visa Mer
Registrera dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev
Rabatt
Alerter
Skönhetstips
Rabattkoder
Mängdrabatt

När du handlar hos Perfume Click får du 10 kr i rabatt för varje produkt du lägger till i ordern efter den första.

Du får rabatten även om du beställer två olika produkter och det finns ingen övre gräns för hur mycket rabatt du kan få. Detta innebär att du kan spara en hel pengar på större beställningar.

En beställning med 10 produkter ger dig hela 90 kr i rabatt och detta kan givetvis kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Du måste beställa produkterna i samma order för att få rabatten.