Decléor Solvård & BUS

Decléor startades av Solange Dessimoulie 1974 och hette från början Cléor - ett märke byggt på hennes egna erfarenheter från skönhetsindustrin. Efter att hon träffat aromaterapeuten Carolina Colliard 1976 och slagit ihop sig med henne ändrade Solange namnet på företaget till Decléor.

Decléor blandar traditionell hudvård och eteriska oljor med aromaterapi. De är också kända för att använda bland de bästa ingredienserna på marknaden. Det första serumet som lanseras, Aromessence Neroli Oil Serum, är fortfarande en av företagets bästsäljande produkter. Detta prisbelönade serum innehåller en mix av eteriska oljor som ger perfekt återfuktning för alla hudtyper.

Decléor är också känt för sina många olika typer av återfuktare och moisturisers. De har båda dagkrämer som den bästsäljande Hydra Floral Hydrating Light Cream och nattkrämer med naturligt wax som återställer och ger huden näring medan du sover.

Decléor Men Essentials är en nyare produktserie som fokuserar på hudvård för män. Produkterna i denna serie är mycket prisvärda och har samma otroliga kvalité som övriga Decléor-produkter. Några av våra favoriter är den mycket populära Men Essentials Clean Skin Scrub Gel med eukalyptus som kan användas både innan rakning och som rengöring på kvällen. En annan favorit är Aromessence Triple Action Shave Perfector Serum som skyddar huden under rakning.

Se mer
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.800 kr+
ANVÄND
Produkttyp
Solskyddsfaktor
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND