Elizabeth Arden Smink

Elizabeth Arden öppnade sina dörrar 1910, en tid då kosmetika främst var associerade med de lägre klasserna och prostituerade. Arden ändrade detta; hennes sortiment av smink riktades mot medelålders och vanliga kvinnor som ville ha en ungdomlig och vacker image. Arden säkerställde att smink sågs som korrekt och lämpligt - även nödvändigt - om du ville vara en dam.

1912 var då Elizabeth Arden ikoniska rött läppstift på suffragetternas läppar med en slående röd färg blev del av rörelsen och en symbol för kvinnlig frigörelse.

Idag är Arden en av de äldsta kosmetiskföretag runt om; de var först med att introducera ögonsmink till de amerikanska kvinnorna 1914, det första företaget som erbjöd handledning i butiken och koordinerande färger av ögon, läpp, och ansiktssmink.

Elizabeth Ardens sortiment omfattar innovativa produkter såsom flawless finish foundation. Om du har rätt foundation så ser då allt annat bättre ut, det är Ardens motto. Creamide hypoallergenic mascaran från Elizabeth Arden är fylld med godhet den ge dina fransar välförtjänta vitaminer och återfuktning och när du vill ta bort ditt smink så tar Ardens sminkbortagningssmedel inte bara bort ditt smink så försiktigt exfolierar dem huden samtidigt som dem lenar och lugnar.

Om du vill att alla dina smink produkter på en gång, ta en titt på Elizabeth Arden makeupset - allt du behöver på ett ställe.

Se mer
530 kr
Rek. pris 644 kr
18%
RABATT
Elizabeth Arden Beautiful Color Presentset 5 Delar
1
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.800 kr+
ANVÄND
Solskyddsfaktor
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND