Elizabeth Arden Hudvård

Elizabeth Arden är en av de äldsta hudvård, kosmetika och doft företagen och lanserades 1910 i New York. Företaget växte snabbt och produkterna finns nu att hitta i fler än 100 länder.

Florence Nightingale Graham eller mer känd som Elizabeth Arden arbetade som sjuksköterska i hennes tidiga år. Hon såg inte bara brännskadskrämer och hudvårdssalvor som medicin men något som skulle kunna användas i en kvinnas skönhet rutin. Hon experimenterade i sitt hem skulle med olika ingredienser för att försöka komma fram till den perfekta skönhetskrämen. Hon lyckades 1930 när hon introducerade världen till Eight Hour Cream Skin Protectant. Det är fortfarande en av de bäst säljande produkter i dagsläget, med en förpackning som säljs någonstans i världen varje 30 sekund! Använd den för nariga läppar, torra händer, grov häl, eight hour cream till mestadels lugna de allergiska baserade problem du kan ha.

Visible Difference serien från Arden erbjuder dig en lösning för torr, fet eller en kombination av båda. Den återfuktar och hjälper huden att låsa in godheten från krämen. Den lovar dig en synlig skillnad efter bara sex dagars användning. Om din hud är mogen är Prevage serien för dig. Den förnyar din hud och föryngrar samt stärker hudens naturliga försvar med DNA-enzymkomplexet. Eller prova en av de många ceramid produkter som finns, vilket gör huden mer ungdomlig och strålande utseende.

Se mer
Nyckelordssökning
Prisklass
0 kr 1.800 kr+
ANVÄND
Filtrera
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
ANVÄND