Pure DKNY

PURE DKNY

DKNY Pure Blog

Många märken har hela kollektioner av parfymer, där de alla är väldigt annorlunda och du har tur om du gillar en eller två. Sen finns det även märken med kollektioner där parfymerna är nästan samma…  Men sen har vi DKNY! DKNY  är märket bakom serien Pure som är älskad av nästan alla. Serien består av 3 parfymer; Pure DKNY A Drop Of Rose, Pure DKNY A Drop Of Vanilla och Pure DKNY Verbena. Som namnet föreslår så fokuserar alla dessa parfymer på en huvud doftnot, vilket ger dem en väldigt ren doft.

Pure DKNY A Drop of Rose är en blommig parfym som påminner om en vacker trädgård full av blommor under våren. Den doftar av rosor omringade av verbena, magnolia, ceder, svarta vinbär och ceder. Det är en perfekt elegant doft, älskad av mesta.

Pure DKNY A Drop of Vanilla är lite annorlunda då det är en lite mer komplex doft. Medan den definitivt ger ett stort intryck av vanilj, så är det inte i dessert sättet. Vanilj noterna är kombinerade med sandelträ, lotus, dagg droppar, jasmin, bärnsten, orkidé, rosor och fresia.

Pure DKNY Verbena togs bort från marknaden under en kort tid, men är nu tillbaka. Även då den försvann ett tag så blev den aldrig bortglömd av parfym älskare och blev en av bästsäljarna under vintern. Dessa noter är en blandning av verbena, basilika, sjögräs, vetiver, pioner, kaprifol, jasmin och bärnsten, vilket skapar en frisk och vacker vardagsdoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.